Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mort în toaleta salonului unde a izbucnit incendiul, informaţii contradictorii

Intervenţia în cazul incendiului de la Matei Balş are o uriasa necunoscută. Cadavrul carbonizat al unui pacient a fost descoperit abia după şase ore într-una dintre încăperi. 6 ore în care în zonă erau prompieri şi criminalişti. Informaţiile se contrazic de la o zi la alta. 

de Laurenţiu Rădulescu

la 01.02.2021 , 19:56

  • Explicaţii contradictorii
  • Iniţial s-a crezut că trupul găsit în baie e al unei femei

Mai bine de şase ore trupul bărbatului a fost de negăsit. Au existat şi există şi la această oră informaţii contradictorii pentru că, iniţial, ni s-a spus că acel cadavru se afla într-un salon învecinat cu cel de unde a izbucnit incendiul.

Surse spun că nu este adevărat şi că trupul bărbatului a fost găsit în toaleta salonului unde a izucnit acel incendiu. Mai exact, bărbatul se afla în toaletă înainte ca incendiul să izbucnească.

Explicaţii contradictorii

Vezi și

Explicaţia autorităţilor este una destul de simplă din punctul lor de vedere, faptul că totul ar fi decurs foarte repede, flăcările s-au extins cu repeziciune, iar temperatura ar fi fost una destul de mare, ceea ce a generat şi ca elemente de structură să se prăbuşească în zona toaletei unde se afla acel pacient în momentul respectiv. 

Pompierii, conform procedurii, trebuie să intre dintr-o cameră în alta pentru a vedea dacă sunt persoane surprinse. Ei spun că au făcut acest lucru, dar din cauza faptului că erau bucăţi de tencuială şi multe alte lucruri căzute în acea zonă nu au observat acel cadavru. 

Iniţial s-a crezut că trupul găsit în baie e al unei femei

Până astăzi, autorităţile au crezut că trupul din baie ar fi aparţinut unei femei. Iar surse din anchetă au spus chiar că ar fi vorba de cercetătoarea Anastasia Victoria Andrei, biolog timp de 40 de ani la Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie Ana Aslan din Bucureşti. 

Directorul fundației susține că Anastasia Victoria Andrei s-a pensionat în urmă cu 3-4 ani, dar rămăsese membră a fundaţiei.

Laurenţiu Rădulescu Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Mort în toaleta salonului unde a izbucnit incendiul, informaţii contradictorii