Antena Meniu Search
x

O familie din Prahova a îngropat mortul altei familii, după ce angajaţii de la morgă au încurcat cadavrele

O confuzie incredibilă a angajaţilor de la Serviciul de Medicină Legală Prahova a declanşat o încurcătură de poveste. Cadavrul unui bărbat din Ploiești, găsit mort în casă și găsit în stare de putrefacție a fost ridicat şi îngropat deja, dar de o altă familie, din Șirna.

O confuzie incredibilă a angajaţilor de la Serviciul de Medicină Legală Prahova a declanşat o încurcătură de poveste.

Cadavrul unui bărbat din Ploiești, găsit mort în casă și găsit în stare de putrefacție a fost ridicat şi îngropat deja, dar de o altă familie, din Șirna.

Au încurcat cadavrele la morgă, familia a îngropat pe altcineva

Identităţile a doi bărbaţi decedaţi au fost încurcate de angajaţii SML Prahova, iar familia unuia dintre ei a îngropat mortul celeilalte familii. 

Oamenii spun că nu şi-au dat seama, pentru că decedatul ar fi sosit într-un sac, din cauza stării avansate de putrefacţie în care se afla.

În cauză a fost deschisă o anchetă pentru profanare de cadavre şi morminte, dar şi pentru neglijență în serviciu şi se efectueaza cercetari sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti.

Cadavrul îngropat deja la Șirna va fi deshumat şi probabil predat familiei sale.

Cadavrul celeilalte persoane se află încă la morgă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » O familie din Prahova a îngropat mortul altei familii, după ce angajaţii de la morgă au încurcat cadavrele