Antena Meniu Search
x

Mulţi români sărbătoresc acasă Ziua Îndrăgostiţilor, pentru a evita aglomeraţia din restaurante

Mulţi dintre cei care nu au ieşit în cluburi ori în Centrul Vechi al Bucureştiului, au ales varianta unei cine romantice, la domiciliu: un cadru mai intim, mai puţini bani pe mâncare şi, poate cel mai important, fără aglomeraţie, mai ales că restaurantele au pregătit oferte speciale de Valentine's Day.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 14.02.2021, 09:21

Vezi și
  • Restaurantele au oferte speciale de Ziua Îndrăgostiţilor.

Cina romantică... la domiciliu. E oferta proaspăt intrată în meniul restaurantelor, de Ziua Îndrăgostiţilor. Cum e o ocazie specială, şi preparatele sunt... rafinate: "Am făcut Ravioli dell'amore, Ravioli îndrăgostiţilor. Cu foarte multă iubire le punem la pachet, unul după altul, nu amestecăm nimic. Punem apoi un pic de parmezan deasupra". 

Şi gata de livrare. Cererea e atât de mare încât, între comenzi, curierii n-apucă să-şi tragă sufletul. 

Maria Trancă, manager de restaurant: Pandemia se pare că îi ţine pe îndrăgostiţi în casă şi preferă să îşi comande la pachet. Deşi nu intră în atribuţia mea, am răspuns foarte des astăzi la telefon. 

De ce acasă? "Pentru că e o atmosferă mai intimă, mai romantică, doar noi doi. Ne place mai mult aşa".

Multe restaurante au venit cu oferte speciale de Ziua Îndrăgostiţilor

Iar românii au şi alte motive să ia cina acasă, de Valentine's Day. Nu doar că evită aglomeraţia de la restaurant, dar pot profita şi de reduceri.

Maria Trancă, manager de restaurant: Fiind Ziua Îndrăgostiţilor, avem şi o reducere de 10%. Pulpa de raţă, creveţi la tigaie şi foarte multe bunătăţi pe care noi le avem în meniu se pot comanda.

Alex Fenesan, manager de restaurant: Două porţii de somon, cu două porţii de tiramisu, ca desert. Avem şi două porţii de coaste, la fel, cu tiramisu. Un astfel de pachet costă 99 de lei, dar este redus cu 20%, deci 78 de lei.

Fie că sărbătoriţi acasă, fie că alegeţi să mergeţi la restaurant, cel mai important rămâne... "Să vă iubiţi! Nu război, iubire!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Mulţi români sărbătoresc acasă Ziua Îndrăgostiţilor, pentru a evita aglomeraţia din restaurante