Antena Meniu Search
x

Elevii de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna din Braşov au adus acasă MEDALII DE AUR, după un concurs la NASA

Copiii au reuşit o performanţă de excepţie pentru ţara noastră. Au adus acasă trei medalii de aur, una de argint şi două de bronz, de la o prestigioasă competiţie organizată chiar la NASA. Puştii i-au cucerit pe specialiştii americani cu proiectele futuriste, gândite pentru aşezări umane în Cosmos. Până în mai, copiii trebuie să strângă bani ca să îşi ridice premiile de la NASA.

Vezi și

Munca de luni de zile a elevilor de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna din Braşov a fost răsplătită peste Ocean. Copiii au reuşit o performanţă de excepţie pentru ţara noastră. Au adus acasă trei medalii de aur, una de argint şi două de bronz, de la o prestigioasă competiţie organizată chiar la NASA. Puştii i-au cucerit pe specialiştii americani cu proiectele futuriste, gândite pentru aşezări umane în Cosmos. Până în mai, copiii trebuie să strângă bani ca să îşi ridice premiile de la NASA.

6 medalii au câştigat elevii de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna din Başov la concursul de la NASA. Trei dintre ele, de aur! O premieră pentru România.

Iniţial doar cu câteva idei aşternute pe o coală de hârtie, copiii au proiectat apoi navetele spaţiale.

Proiectele futuriste a impresionat juriul de la concursul NASA Space Settlement Design.

Conferinţa NASA în cadrul căreia vor fi înmânate medaliile câştigate, va avea loc între 24 şi 30 mai, în Missouri. Însă, ca să ajungă acolo, elevii au nevoie de bani.

Alte patru echipe tot din Braşov au obţinut câte o menţiune la competiţia organizată de Agenția Spațială Americană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Elevii de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna din Braşov au adus acasă MEDALII DE AUR, după un concurs la NASA