Antena Meniu Search
x

Mutilata si ucisa cu mai multe lovituri de topor

Crima infricosatoare la Constanta. Un barbat a sunat la 112 sa anunte ca sotia lui nu se simte bine. Cand au ajuns la fata locului, medicii de la ambulanta care au raspuns apelului s-au ingrozit. Femeia zacea moarta intr-o camera. Fusese ucisa cu mai multe lovituri de topor.

Vezi și

La aceasta ora exista deja un suspect. Este chiar iubitul femeii, un barbat de 45 de ani, care a fost deja dus la sectie pentru audieri.

Anchetatorii au stabilit ca femeia era moarta de aproape 12 ore, in momentul in care s-a sunat la 112, deci cel mai probabil, barbatul a stat cu cadavrul ei in casa toata noaptea. Legistii au stabilit ca victima de 52 de ani avea mai multe lovituri de topor pe corp, toate in zona picioarelor. Necropsia va stabili exact care a fost cauza mortii.

La sosirea anchetatorilor, barbatul era baut bine, asa ca politistii nu au reusit sa afle prea multe informatii de la el. INdividul spune ca nu-si aminteste nimic.

In curtea barbatului suspectat acum de crima nu a fost niciodata liniste, spun vecinii. Era necasatorit iar femeile pe care le aducea in casa fugeau de obicei dupa prima bataie.

Pe strada, individului i se spune Motanul, pentru ca omora pisici pentru propria distractie. Acum cateva luni, vecinii au chemat politia dupa ce barbatul a sarit sa ii bata.

Nici victima nu era o necunoscuta pentru politisti. Bautoare impatimita femeia avea cazier pentru ca obisnuia sa fure alcool din supermarketuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Mutilata si ucisa cu mai multe lovituri de topor