Antena Meniu Search
x

Nutu Camataru cere protectie impotriva procurorilor. Fratii Balint raman in arest

Imparatul Camatariei le cere protectie magistratilor! Nutu Camataru - care-si ameninta datornicii cu lei si ursi - vrea protectie fata de anchetatorii care-l cerceteaza de noua ani.

Vezi și

Ar fi rau-intentionati si prea zelosi sa-l bage la inchisoare. Nici Nutu, nici fratele sau, Sile, n-au fost eliberati azi.

In fata judecatorilor, Camatarii au strigat ca sunt nevinovati. Si vanati. Nutu Camataru a cerut protectie fata de cei care-l cerceteaza din 2004 si pana acum.

Depun memoriu in care cer protectie de la dumneavoastra, domnule judecator, fata de anchetatori. Vor sa-mi continue calvarul, nu vreau sa fiu judecat pentru ca sunt Balint Ion. Mi-au arestat toata familia, mi-au arestat pana si ingrijitorul de animale.", a spus el.

 “Spunea procurorul ca este o afacere de familie, o mostenire de familie camataria si ca se transmite din tata-n fiu. Asa ceva nu exista”, a spus Mario Balint, fiul lui Sile Camataru, abia iesit din arest.

Pana la o anumita decizie definitiva si irevocabila nu putem sa fim acuzati sau sa ni se puna o stampila”, a spus si Nicoleta Balint, fiica lui Sile Camataru. A fost momentul cand, in sala de judecata, avocatii fratilor Ion si Vasile Balint s-au luat la cearta cu procurorii. Iar unuia dintre cei implicati in dosar i s-a facut rau.

Pe holul Curtii de Apel si-a facut aparitia si iubita lui Nutu. In sala, avocata Paula Iacob si-a construit apararea in jurul leilor si ursilor confiscati din curtea Imparatului Camatariei.

Leii si ursii lui Nutu Camataru sunt cazati si ingrijiti de la inceputul lunii la Gradina Zoologica din Bucov. Nutu le-a cerut judecatorilor sa-l lase in libertate macar doua ore ca sa-si vada animalele.

Saptamana trecuta, magistratii au prelungit cu 30 de zile mandatul de arestare preventiva pentru Camatari. Iar recursul lor de astazi a fost respins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Nutu Camataru cere protectie impotriva procurorilor. Fratii Balint raman in arest