Antena Meniu Search
x

Nutu Camataru vrea libertate pentru leii sai

Nutu Camataru vrea libertate pentru doi lei. Leii lui care ar duce-o rau de tot la zoo, dupa ce au plecat de la el din curte

Vezi și

Avocatii au informatii ca animalele exotice ale lui Nutu o duc tare rau fara afectiunea fostului stapan. “Sunt piele si os. Au ajuns intr-o stare foarte proasta”, a declarat avocatul Paula Iacob.

Asa ca, aparatorii au incercat sa-i induplece pe judecatori cu fiarele imblanzite de Camatari. “Este inadmisibil ca un om care a crescut atatia ani in conditii bune animalele, sa fie acum in stare de arrest, iar noi sa le ucidem sub pretextul ca aplicam legea”, a mai afirmat Paula Iacob.

“S-au ingrasat, s-au transformat. Totul tine de nutritionist. Poate tu il iubesti si ii dai animalului extraordinar de mult sa manance. Dar poate nu e necesar sa ii dai atat de mult”, a replicat directorul Zoo, Laura Moagher.

In boxa acuzatilor, Nutu Camataru a parut si mai ingrijorat de adevaratii lui copii. “N-am pe nimeni acasa. Am un copil minor care e pe strada. Nu vreau sa ajunga un infractor”, a sustinut Nutu.

De iubita lui, Brazilianca, n-a spus nimic. I-a vorbit si i-a zambit insa pe toata durata sedintei. Fratele Sile a reusit sa obtina eliberarea in urma cu doua zile, dar procurorii au facut recurs.

Fratii Camataru se afla dupa gratii din februarie, sub acuzatiile de santaj si camatarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Nutu Camataru vrea libertate pentru leii sai