Antena Meniu Search
x

O componentă a lotului naţional de atletism a fost mușcată de un câine

O tânără din Sibiu, componentă a lotului naţional de atletism, riscă să-şi piardă locul la balcaniadă, după ce a fost muşcată de un câine, în parc. Atleta se antrena pentru concursurile din această primăvară în momentul în care două patrupede s-au năpustit asupra ei.

Vezi și

 Sportiva a avut norocul să fie văzută de doi bărbaţi care i-au sărit în ajutor şi au alungat cât au putut de repede câinii. Apropiaţii atletei sunt decişi, acum, să se judece în instanţă cu primăria.

A fost momentul care i-ar putea schimba pentru totdeauna cariera. Daniela Cârlan, multiplă campioană naţională la atletism, a fost muşcată în timpul unui antrenament în parcul Sub Arini, cel mai mare parc din Sibiu.

Doi tineri care alergau în zonă au văzut întreaga scenă şi au sărit să-i dea o mână de ajutor sportivei.

Atleta aleargă de două ori pe zi în parc şi parcurge cel puţin 10 kilometri de fiecare dată. Zona în care a fost atacată de câini este preferată atât de sportivi cât şi de amatori, însă nimeni nu a mai întâmpinat astfel de probleme până acum.

Atleta ar trebui să participe la balcaniada din Albania, de la sfârşitul lunii martie. Nu ştie, însă, dacă medicii îi vor mai da voie să alerge o bună perioada de timp. Ea visează să facă performanţă pe cele mai înalte culmi.

Rudele atletei sunt decise să dea acum în judecată primăria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O componentă a lotului naţional de atletism a fost mușcată de un câine