Antena Meniu Search
x

O fetiţă de şase luni a fost mutilată pe viaţă de un porc

O fetiţă de şase luni a fost mutilată pe viaţă de un porc, din gospodăria părinţilor. Copila a rămas în grija celor trei fraţi mai mari, cât timp mama a mers să aducă apă din fântănă.

Vezi și

La un moment dat, copiii au ieşit în curte să se joace şi au lăsat uşa întredeschisă.

Animalul a intrat atunci în casă şi a atacat-o pe cea mică. Fetiţa a fost transportată de urgenţă la spital unde a fost operată.

Două minute a lipsit femeia. 

Suficient, însă, cât să schimbe pentru totdeaua viaţa unui om. Copila de şase luni a rămas neajutorată pe podea, după ce fraţii ei mai mari au ieşit la joacă în curte şi au lăsat uşa deschisă.

Animalul speriat şi flămând a intrat în casă în căutare de hrană şi s-a năpustit asupra ei.

Alertată de scâncetele copilei, mama s-a grăbit să vadă ce s-a întâmplat. Şi-a găsit fiica plină de sânge şi a chemat imediat ajutoare.

"Copilul era în stare de şoc. A fost adus de echipajul saj. Prezenta plăgi zdrobite la ambele mâini, mâna stângă cu amputaţei parţială", a spus doctorul Loredana Ştirbu.

Micuţa a fost stabilizată şi a rămas internată sub atentă supraveghere medicală pe secţia de Neurochirurgie Infantilă a Spitalului Judeţean din Suceava. Între timp, poliţiştii şi inspectorii de la Protecţia copilului au deschis o anchetă pentru a stabili dacă mama poartă vreo vină pentru cele întâmplate.

Cei trei copii mai mari, în vârstă de cinci ani şi jumătate, trei ani şi jumătate, respectiv doi ani şi jumătate au rămas acum în grija bunicilor. Tatăl lor este plecat la muncă în Portugalia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de şase luni a fost mutilată pe viaţă de un porc