Antena Meniu Search
x

CRIMELE care au îngrozit întreaga ţară! O mamă, ucigaş în serie, din Bistrița Bârgăului, și-a omorât pe rând cei trei copii! Tatăl suspectei este şocat

Procurori şi poliţişti caută o mamă, criminal în serie! Şi-a ucis pe rând pruncii. Este vorba despre cei trei copii găsiţi mumificaţi în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului. Au fost fraţi, iar bunicul lor încă ar locui în blocul groazei.

Vezi și

Procurori şi poliţişti caută o mamă, criminal în serie! Şi-a ucis pe rând pruncii. Este vorba despre cei trei copii găsiţi mumificaţi în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului. Au fost fraţi, iar bunicul lor încă ar locui în blocul groazei.

Bărbatul le-a spus reporterilor Observator TV că este şocat de ipoteza anchetatorilor. Fiica lui abia a dat viaţă altui prunc şi mai are încă doi copii. Anchetatorii cred că este principalul suspect. Secretul macabru a fost ascuns aproape un deceniu.

Expertiza legiştilor arată că primul cadavru ar fi fost ascuns, în mansardă, acum nouă ani. După alte două naşteri, mama s-a întors în locul crimei, unde a abandonat trupurile fără viaţă.

Au fost trei fraţi cu acelaşi destin, hotărât, se pare, de cea care le-a dat viaţă. 

Pe acelaşi subiect

În acest caz terifiant, prima certitudine în anchetă este legătura de sânge. Analizele au arătat că au avut cel puţin aceeaşi mamă. Un specialist în criminologie, cu o experienţă de multe decenii, o numeşte criminal în serie. 

Dar cine este mama? Se ştie că ar mai avea alţi trei copii cu trei taţi diferiţi. Nu ar fi acum în grija ei, pentru că ar fi plecat de mai mulţi ani în Germania.

Însă, în blocul groazei încă locuieşte tatăl ei, bunicul pruncilor morţi. 

După fiecare naştere, s-ar fi întors în locul crimei. Însă, a trecut multă vreme de atunci. Pentru că anchetatorii nu au ridicat cadavre, ci pur şi simplu nişte schelete. 

Nu a putut fi identificat nici măcar sexul copiilor. Antropologii estimează că primul copil a murit în urmă cu nouă ani, al doilea, acum şapte ani. În timp ce al treilea cadavru este mumificat, ceea ce arată o vârstă de aproximativ trei ani. 

Nu s-a putut stabili cauza morţii. Însă, prima ipoteză rămâne crima. Mama i-ar fi ucis imediat după naştere. 

Misterul scheletelor din pod este un puzzle pentru anchetatori. Încă, greu de descifrat. Va fi nevoie de multe expertize.

Anchetatorii strâng acum mărturii-cheie, pentru a ajunge la principala suspectă de triplă crimă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » CRIMELE care au îngrozit întreaga ţară! O mamă, ucigaş în serie, din Bistrița Bârgăului, și-a omorât pe rând cei trei copii! Tatăl suspectei este şocat