Antena Meniu Search
x

Oferte de muncă sunt, doritori nu prea! Zeci de posturi 'la stat', lăsate libere de luni întregi la Constanța

Chiar dacă bugetarilor li s-au mărit salariile, posturile "la stat" continuă să rămână neocupate! În Constanţa, de exemplu, sunt posturi vacante de luni bune.

Vezi și

Chiar dacă bugetarilor li s-au mărit salariile, posturile "la stat" continuă să rămână neocupate! În judeţul Constanţa, de exemplu, sunt posturi vacante de luni bune. Unele dintre ele au fost ocupate la un moment dat, însă proaspeţii angajaţi s-au plictisit de ele.

La primăria din Agigea se caută un consilier debutant. Printre cerinţele postului nu se numără experienţa, ci doar studiile, fiind un avantaj cele de relații internaționale, economie sau afaceri internaţionale.

Salariul net este de 2.000 de lei. Odată cu creşterea în trepte şi vechimea în muncă, creşte şi salariul, dă garanţii viceprimarul din Agigea, Marius Daniel Niță.

Cele mai multe posturi scoase la concurs în judeţul Constanţa sunt la Direcția pentru Protecția copilului.

Roxana Onea, purtător de cuvânt DVASPC:

Nu sunt interesaţi să acceseze un post de inspector debutant, salariul este de 1700 şi un pic, salariul net. Impactul cu munca pe care o au de desfăşurat şi cu responsabilitatea foarte mare pentru fiecare dosar în parte i-a determinat să-şi înainteze demisiile, pe unii dintre ei numai după o perioadă de o lună de zile.

În total, sunt zeci de locuri libere pentru educatori, asistenţi medicali, logopezi sau psihopedagogi. Şi la complexul muzeal de științe ale naturii se caută personal. Cei cu experienţă pot să aplice pentru postul de muzeograf sau şef de microrezervaţie. Se caută însă şi personal care să ajute la întreținerea animalelor.

Adrian Balba, director complexul muzeal de stiinte ale naturii:

Chiar dacă la stat lefurile au crescut, la noi mai puţin pentru că muzeistica presupune pasiune şi mai puţin remuneraţie. Este un paradis din punctul meu de vedere. Au tot sprijinul meu pentru tot ce înseamnă îmbunătăţiri, noutăţi.

Salariul pentru postul de şef de microrezervaţie porneşte de la 2.000 de lei net, iar cel pentru îngrijitor de la 1300 net.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Oferte de muncă sunt, doritori nu prea! Zeci de posturi 'la stat', lăsate libere de luni întregi la Constanța