Antena Meniu Search
x

Olimpici încă de la grădiniţă! Peste 100 de prichindei au participat la Olimpiadele preşcolarilor

Dacă credeaţi că olimpiadele sunt doar pentru şcolari, să ştiţi că mai mulţi prichindei din Buzău vor să vă demonstreze contrariul

Vezi și

Dacă credeaţi că olimpiadele sunt doar pentru şcolari, să ştiţi că mai mulţi prichindei din Buzău vor să vă demonstreze contrariul. Dornici să îşi afle nivelul de cultură generală, copiii de la grădiniţa cu program prelungit numărul 1 din oraş au participat la concursul naţional "Olimpiadele preşcolarilor". Fireşte, nu lipsesc nici premiile.

120 de preșcolari au intrat emoționați in sala de clasa. Era primul examen din viața lor.

Aurelia Ionașcu, director grădinița cu program prelungit numărul 1 Buzău:

Olimpiadele Preșcolarilor este un concurs care oferă copiilor posibilitatea de a dovedi ceea ce știu , de a arăta capacitățile intelectuale.

Anastasia și Fabian sunt colegi de bancă si s au pregătit temeinic pentru testare. Subiectele nu le au dat bătăi de cap.

Panait Oana Roxana, profesor învățământ preșcolar grădinița cu program prelungit Nr 1 Buzău:

Am ales acest concurs deoarece este un concurs național unic, urmărește identificarea copiilor cu un IQ ridicat și îi sprijină pentru dezvoltarea armonioasa.

Competiţii sunt şi la nivel mai mare. Copiii de la şcoala Gimnazială numărul 11 din Buzau au participat la concursul  Aristotel. Competitia face parte din Olimpiadele Creativității și este un concurs gratuit, de cultura generala, logica, matematică dar și creativitate.

Aurelian Poteraşu, director școala gimnazială numărul 11 Buzău:

Cu cât participă la mai multe concursuri cu atât se obișnuiesc mai mult cu examenele. Am dori sa facem acest lucru anual și să fie o tradiție.

Ca la orice concurs, şi aceste întreceri s-au terminat cu diplome şi premii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Olimpici încă de la grădiniţă! Peste 100 de prichindei au participat la Olimpiadele preşcolarilor