Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Părinţii Oliviei acuză de malpraxis medicii londonezi

Olivia a văzut cerul şi a murit într-un spital londonez, dar suferinţa părinţilor ei e departe de a se fi încheiat.

de Redactia Observator

la 08.03.2015 , 19:43

Olivia a văzut cerul şi a murit într-un spital londonez, dar suferinţa părinţilor ei e departe de a se fi încheiat. 

Medicii care au cerut în instanţă ca bebeluşul să fie deconectat de la aparate nu le-ar fi asigurat nici măcar o expertiză post-mortem corectă. Este ultima eroare dintr-un lung şir care, spun părinţii Oliviei, a costat-o viaţa pe copilă.

La trei săptămâni de când Olivia nu mai e, părinţii copilei încă nu pot face pregătirile pentru înmormântare. Încearcă să obţină o a doua autopsie, după ce spitalul unde le-a murit fata le-a trădat, din nou, încrederea.

Vezi și

Aproape un an a fost Olivia internată. A făcut de două ori chimioterapie şi a avut şi o embolizare a arterelor de la ficat. În cea mai mare parte a timpului, părinţii au simţit că bebeluşul nu are parte de cea mai bună îngrijire.

Cele mai mari probleme au început în mai anul trecut, când organismul copilei a început să fie atacat de infecţii. Iar la începutul acestui an, spitalul a obţinut în instanţă un ordin judecătoresc ce le pemritea medicilor să reducă drastic tratamentul Oliviei.

Scrisoarea anonimă a ajuns şi la autorităţile britanice. Iar părinţii Oliviei speră ca şi alţi angajaţi care ştiu că în spital au loc nereguli să aibă curajul să le dezvăluie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Părinţii Oliviei acuză de malpraxis medicii londonezi