Antena Meniu Search
x

Daniel Roman, ieșeanul care și-a strangulat soția, condamnat de judecători

Daniel Roman, ieșeanul care și-a strangulat soția în luna septembrie a anului trecut, după o discuție în contradictoriu, a fost condamnat de judecători la opt ani și șase luni de închisoare.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 16:53

Daniel Roman, ieșeanul care și-a strangulat soția în luna septembrie a anului trecut, după o discuție în contradictoriu, a fost condamnat de judecători la opt ani și șase luni de închisoare. Imediat după crimă, bărbatul de 46 de ani își sunase fiica și o anunțase că i-a omorât mama.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, Daniel Roman a recunoscut încă de la începutul cercetărilor că şi-a ucis nevasta, în vârstă de 43 de ani, însă a refuzat să dea detalii procurorilor deoarece, din cauza alcoolului, nu și-ar fi adus aminte cu precizie ce s-a întâmplat.

Procurorii ieşeni spun că Roman ar fi comis fapta în data de 23 septembrie, atunci când se afla în domiciliul din satul Iazu Nou, comuna Şipote, alături de soție. În urma unui conflict spontan, bărbatul şi-a strâns soția de gât până ce a asfixiat-o, lovind-o și peste cap.

Anchetatorii au sosit imediat în Iazu nou, la locul crimei

Crima din Iazu Nou s-a întâmplat în urma unui conflict spontan. Bărbatul a cedat psihic atunci când a aflat că femeia vrea să plece la muncă în străinătate.

Filmul crimei din Iazu Nou

Daniel Roman, patronul unei firme de construcții, a făcut mai multe credite alături de soție și a intrat în datorii. Așa că au plecat amândoi la muncă în Anglia pentru câteva luni.

Imediat după ce s-au întors în țară, aceștia au mâncat la socri și nu dădeau semne că ceva ar fi în neregulă. 

Femeia trebuia să meargă să depună un dosar de angajare la un spital din Iași și i-a spus soțului că, dacă nu își găsește de muncă in Iași, pleacă iar în străinătate. Situația l-a înfuriat atât de tare pe bărbat, încât şi-a strâns nevasta de gât şi a lovit-o în zona capului până a omorât-o.

Crima de la Iazul Nou, județul Iași. Un bărbat și-a strangulat soția

La scurt timp după crimă, bărbatul şi-a sunat fiica de 18 ani, care locuieşte în Iaşi, i-a spus ce a făcut, iar apoi a apelat la numărul 112.

La faţa locului a ajuns inclusiv un elicopter SMURD, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Daniel Roman a încercat să se sinucidă în 2017

Cei doi au un băiat şi o fată. Fiul lucrează în IT, iar fata este la liceu, elevă în clasa a XII-a. 

Deși vecinii spun că erau o familie liniştită, care nu făcea scandal, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă în urmă în 2017, tot pe fondul unor probleme de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Daniel Roman, ieșeanul care și-a strangulat soția, condamnat de judecători