Antena Meniu Search
x

Pelerinaj la vila lui Gigi Becali

Şi cu asta, basta, a zis Becali. Timpul parcă s-a oprit în loc. Becali a alergat în toate părţile, încercând să-i împace pe toţi, dar mai ales pe el.

Vezi și

 Şi cu asta, basta, a zis Becali. Timpul parcă s-a oprit în loc. Becali a alergat în toate părţile, încercând să-i împace pe toţi, dar mai ales pe el. Familia a fost pe primul loc, presa a avut şi ea rolul ei.

Amintirile de familie, echipa, rudele şi prietenii. În Pipera s-a intrat cu listă. Cei care au rămas la poartă, n-au primit nimic. Cei mai dezamăgiţi au fost cerşetorii. Becali nu a umblat astazi cu bani la el.

Pentru Becali, astăzi, timpul se măsoară în îmbrăţişări. În întâlniri emoţionante. La aproape 56 de ani, sare peste gropile săpate de muncitori ca un adolescent la proba cu obstacole. Cu respiraţia tăiată, ajunge în braţele unchiului său. Se alină unul pe altul. Dar Becali nu lasă să scape nici măcar un semn de tristeţe. Arată că e puternic.

Cu ochii plini de lacrimi, bătrânul a rămas singur în barul familiei. Nepotul a plecat mai departe. Avea agenda plină. Timpul era limitat, iar de porţile palatului au trecut doar jucătorii care erau trecuţi pe listă.

Au venit la patronul lor. Chiar şi după gratii, patronul e tot patron. Şi naşul, tot naş. Unul dintre jucători s-a gândit la asta. Şi şi-a imprimat pe tricou chipul lui Al Pacino, protagonistul fimului "Naşul". S-au prezentat la apel şi antrenorul, dar şi soţia lui, Ana Maria Prodan.

Gigi Becali spune că s-a lepădat de politică, dar nu şi de prietenii demnitari. Viorel Hrebenciuc, vicepreşedintele Camerei Deputaţiilor, a venit să-l vadă, după ce a ascultat la televizor că vechiul prieten are ceva să-i spună.

La marea adunare din faţa palatului, au strigat prezent şi oameni care aveau un motiv în plus să se întâlnească cu patronul Stelei! Unul cât se poate de lumesc! Dar Becali astăzi nu mai e acelaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pelerinaj la vila lui Gigi Becali