Antena Meniu Search
x

Pregatirile pentru vacanta de 1 Mai sunt pe ultima suta de metri

Unul mai nerabdator ca altul! Asa sunt patronii de terase de pe litoral, in asteptarea turistilor de 1 Mai. Mai este peste o luna pana atunci, insa muncitorii lucreaza de zor.

Vezi și

Trebuie sa transforme peisajul apocaliptic de acum in plaja cu tenta exotica din anii trecuti.

De 1 mai, anul acesta, romanii sunt mai liberi ca niciodata. Au aproape o saptamana de vacanta, cu tot cu Paste. E rost de distractie, dar si de bani pentru comercianti si hotelieri.

Reprezentantii Administratiei Bazinale Dobrogea-Litoral au inceput deja pregatirile. Nu este timp de pierdut, asa ca muncitorii trag tare sa amenajeze plajele.

Pana la turistii care ridica turnuri din sticle de bere, muncitorii trebuie sa ridice gardurile de stuf de pe plaja.

Pe o sosea recent spalata din Mamaia, alti muncitori ridica un zid. Par primii turisti de anul asta. Unul isi serveste cafeaua direct de pe. obiectul muncii. La o terasa din apropiere, mesterii astern un pavaj. Din piatra.

Toata lumea asteapta. Unele magazine si-au adus deja marfa, iar hotelurile au pregatit pachete speciale. In functie de stelele de pe hotel, o noapte de cazare pe litoralul romanesc pleaca de la 60 de lei si poate ajunge la 230.

Pana atunci, sezlongurile care sunt acum legate cu lanturi, unul peste altul, vor fi intinse pe plaja. La fel ca turistii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Pregatirile pentru vacanta de 1 Mai sunt pe ultima suta de metri