Antena Meniu Search
x

Prima reacție a femeii care a fugit cu copiii de mână din calea tramvaiului, pe o trecere de pietoni din București - VIDEO

La un pas de o adevărată tragedie au fost trei copii împreună cu mama lor, în Bucureşti. Un tramvai condus de un vatman neatent a trecut fără să oprească la trecerea de pietoni. Doar reacţia rapidă a mamei i-a salvat pe toţi. Femeia care conducea tramvaiul şi-a recunoscut vina şi a cerut să fie mutată pe alt post. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 20.05.2021, 20:25

Vezi și

E momentul în care femeia reuşeşte să-şi salveze copiii. Îi împinge din faţa tramvaiului, care nu pare să frâneze deloc. Pentru că are o dizabilitate, femeia nu l-a putut auzi, însă l-a văzut cu o fracţiune de secundă înainte de a fi prea târziu.

Unul dintre copii traduce semnele făcute de mamă: ”I-a făcut cu mâna să oprească, dar ea n-a oprit, n-a pus frână. S-a speriat!”

Femeia avea un bebeluș în brațe și alți doi copii de mână

În braţe ţine un copil de 6 luni, iar în stânga şi în dreapta sa sunt alţi doi, de 4 şi 11 ani. După ce trece tramvaiul, femeia rămâne înmărmurită, uitându-se după mastodontul care continuă drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Pe acelaşi subiect

Fetiță: ”Trenul avea mare viteză şi mami ne-a zis nouă să fugim în partea asta”.

Martor: ”Noi i-am avertizat. A fugit, că dacă nu fugea, îţi dai seama că lua în plin”.

Laurenţiu Rădulescu reporter Observator: ”Trecerea de pietoni e bine marcată. Regulile de circulaţie sunt identice şi pentru pietoni, şi pentru maşini, dar şi pentru tramvaie, care trebuie sa incetinească şi ulterior să oprească atunci când oamenii trec pe aici.

Vatmanița vinovată a cerut să fie mutată pe alt post

Imaginile au ajuns şi la şefii vatmanului. Femeia care conducea colosul de peste 30 de tone este angajată la STB de aproape trei ani, şi-a cerut scuze şi a solicitat să fie mutată pe un post de paznic. Motivul, are doi copii de întreţinut.

Adrian Criţ, director STB: ”Îl vom cerceta în conformitate cu Codul Muncii şi contractul colectiv de muncă”.

Femeia vatman ar fi fost atentă la telefon, în loc să se uite la drum. Imaginile au ajuns şi la poliţie.

Andra Arsintescu, Brigda Rutieră: ”Această abatere se sanctionează cu amenda cuprinsa între 4 și 5 puncte amendă si suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”.

Martorii spun că vatmanița a mai avut incidente în trafic

De altfel, oamenii din zonă spun că nu e prima dată când acelaşi vatman ignoră regulile de circulaţie.

Martor: ”Tot femeia aia era. Da, dar a intrat direct. Nu a încetinit, nu nimic”.

Femeia care conducea tramvaiul va rămâne fără permis şi va fi amendată cu 745 de lei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Prima reacție a femeii care a fugit cu copiii de mână din calea tramvaiului, pe o trecere de pietoni din București - VIDEO