Antena Meniu Search
x

Prognoza METEO pe TREI LUNI: Caniculă şi secetă!

Centrul European pentru prognoze pe medie durată din Anglia a realizat o estimare meteo pentru lunile iunie, iulie şi august

Centrul European pentru prognoze pe medie durată din Anglia a realizat o estimare meteo pentru lunile iunie, iulie şi august

Estimările sezoniere au un grad de realizare de aproximativ 60%. Rezumatul: vara se anunţă caniculară şi secetoasă, conform predicţiilor meteorologice.

PROGNOZA METEO IUNIE: Temperatura medie lunară a aerului

Temperatura medie lunară a aerului va înregistra valori apropiate de mediile climatologice în majoritatea zonelor, exceptând sud-estul şi vestul ţării unde valorile termice pot fi peste normalul perioadei.

Precipitaţii lunare: Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi în general apropiate de mediile lunare, local în sud-estul şi sudul teritoriului fiind posibile valori sub cele normale.

PROGNOZA METEO IULIE: Temperatura medie lunară a aerului

Temperatura aerului va avea în general valori peste normele climatologice în cea mai mare parte a regiunilor, iar în centrul şi nordul ţării valorile termice pot fi normale.

Precipitaţii lunare: Cantităţile lunare de precipitaţii vor prezenta o tendinţă de deficit în cea mai mare parte a teritoriului.

PROGNOZA METEO AUGUST: Temperatura medie lunară a aerului

Regimul termic se va situa în limite apropiate de mediile multianuale în centrul şi nordul ţării şi peste normalul perioadei în restul teritoriului.

Precipitaţii lunare: Cantităţile lunare de precipitaţii vor înregistra valori sub mediile climatologice în aproape toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Prognoza METEO pe TREI LUNI: Caniculă şi secetă!