Antena Meniu Search
x

Video Scandal cu iz de telenovelă între angajaţii Sălii Polivalente din Capitală

Război total între angajaţii Sălii Polivalente din Capitală şi un director proaspăt numit în funcţie. Adjunctul instituţiei este acuzat că ar fi provocat moartea unui şofer, după ce l-a ameninţat că-l dă pe mâna procurorilor pentru că ar fi furat combustibil. Bărbatul se apără şi merge cu acuzaţiile până la vârf: şi actualul director general ar fi implicat.

de Redactia Observator

la 04.03.2021, 20:51

Vezi și

În urmă cu două săptămâni, directorul adjunct ar fi fost dus cu maşina până la Ministerul Turismului şi Sportului de un şofer. Pe drum, superiorul l-ar fi făcut cu ou şi cu oţet. 

Andy Nagy, lider Sindicat MTS: "Veţi intra la puşcărie, veţi suporta consecinţele, veţi intra la puşcărie. Aţi furat, aţi furat bonuri de benzină. Aţi furat! Aţi furat! Colegul nostru a reclamat o stare generală grea. S-a dus acasă, s-a simţit rău. Ulterior, a fost internat în Spital, a intrat în comă şi acum două zile a murit". 

Ştefan Clinceanu, director adjunct Sala Polivalentă: "N-are cum să decedeze cineva din cauza mea. 

Omul chiar era un om extraordinar. Era şi el supărat. Mi-a spus că s-a dus la director, că n-are cum să suporte el ce a cheltuit directorul".

Scandal cu iz de telenovelă

Scandalul cu iz de telenovelă ar fi început în urmă cu mai multe luni, când Ştefan Giussepe Clinceanu a fost detaşat la Sala Polivalentă. Susţine că a descoperit multe nereguli. După sesizări, corpul de control al premierului a început verificările. Ameninţările adjunctului au continuat. 

Cătălin Buhăianu: "Chiar de la început au fost ameninţări. Că ştiu unde stai, că ştiu ce faci, că ai făcut, că sunt subiecte de DNA, că o să chemăm Parchetul. Intră intempestiv peste angajaţi în birouri, tot timpul monitorizează, agresiv fizic şi verbal, angajaţii Sălii Polivalente.

Ştefan Clinceanu, director adjunc Sala Polivalentă: "Nu, nu e adevărat. Oamenii, când văd că le semnalezi ce nu fac ca lumea, sunt deranjaţi. Şoferii n-aveau nicio vină, erau puşi de director general. Avem angajaţi, care se simt hărţuiţi că le spui că fură, dar dacă asta e hărţuire, mă scuzaţi". 

Directorul general şi Sindicatul l-au reclamat pe adjunct şi la ministrul Sportului, dar nu au primit până acum niciun răspuns. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Scandal cu iz de telenovelă între angajaţii Sălii Polivalente din Capitală