Antena Meniu Search
x

Vara asta se poarta albul! Rochii chic, de la Clessidra

Sezonul estival ne intampina cu temperaturi crescute, iar oportunistele privesc asta ca ocazia ideala de a scoate la inaintare rochitele preferate.

de Redactia Observator

la 29.06.2020, 12:22

Rochie albă de la Clessidra
Rochii chic, de la Clessidra

Desigur ca nu orice le va pune in lumina reflectoarelor, ci piesele vestimentare ce echilibreaza aspectul vizual cu cel estetic.

Pentru cele care tin cont de recomandarile designerilor, Clessidra este un reper prin portofoliul vast de noutati vestimentare, saptamanal reinnoite. Albul este una dintre culorile vedeta ale verii lui 2020, iar rochitele definite de acesta nu lipsesc din randul optiunilor cu care eshop-ul isi intampina clientele.

Desigur, design-ul este cel care va face diferenta de stil. Este si normal ca preferintele sa difere in ceea ce priveste stilul rochiilor, ca si a celorlalte articole de imbracaminte de altfel. Pentru femeile lipsite de inhibitii, modelele disponibile pe Clessidra.ro sunt o incantare. Desigur, exista solutii si pentru cele care prefera sa pastreze un stil mai linistit, fara a pune un accent deosebit pe senzualitate.

Rochite de vara chic, la Clessidra

Noutatea este un termen declansator in randul femeilor, mai ales cand este vorba despre vestimentatie. Pentru ca pasiunea Clessidrei este de a fi mereu in tema vizavi de ultimele tendinte din lumea modei, si portofoliul cu care isi intampina publicul se pliaza pe preferinte feminine variate.

Persoanele moderne si dinamice se regasesc intocmai in modelele actuale propuse in cadrul eshop-ului. Oricine doreste sa abordeze tinute inspirate de stilul blogheritelor internationale si a vedetelor stiu ca aici vor gasi alternative pentru orice.

De o calitate care multumeste orice gust si la preturi accesibile, rochitele de vara si indeosebi cele albe cuceresc podiumurile.

Plimbarile pe malul marii, iesirile de seara, cina servita in restaurantul preferat - toate au alt gust atunci cand tinuta adoptata este si cea visata.

Insertiile transparente, detaliile de tipul franjurilor, umerii goi sau - din contra - gatul acoperit prin aplicatii de dantela interesante, inchiderea practica in nasturei, croiurile comode si lungimea potrivita fac din rochiile de la Clessidra vedetele garderobelor feminine in aceasta vara.

Desigur ca exista si alternative pentru cele care considera ca albul este prea pretentios. O rochie neagra cu buline albe subtile poate fi o alegere inspirata. In varianta mini, aceasta aduce confortul mult dorit in zilele toride, dar si senzualitatea ravnita.

Fiecare ocazie are pregatita si rochia potrivita pe Clessidra.ro. Pentru cele cu un simt estetic dezvoltat, care stiu ce le avantajeaza, dar tin cont in acelasi timp si de ceea ce se poarta, alegerea rochiei este mai simpla ca niciodata. Pentru ca modelele dintre care pot alege alcatuiesc o lista lunga, ramane ca atentia lor sa fie indreptata asupra marimii potrivite.

Desigur, pentru ca vara indeamna la eleganta si feminitate, e de preferat ca - odata gasit modelul potrivit - acesta sa devina parte din cosul de cumparaturi. E ca in cazul painii calde - stocurile se epuizeaza repede.

Saptamana trece si noi modele de rochii sunt puse la dispozitia fashionistelor in cadrul eshop-ului Clessidra.ro - pentru ca timpul nu este o bariera in calea elegantei feminine!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Vara asta se poarta albul! Rochii chic, de la Clessidra