Antena Meniu Search
x

România are 2,500 de noi ingineri

România are încă 2,500 de tineri ingineri. După patru ani sau mai mulţi, în cazul unora, tinerii au îmbrăcat hainele de ceremonie. Au umplut toate locurile, culoarele şi intrările de la Sala Palatului. Cinci dintre absolvenţi au doborât şi mitul că la Politehnica ştii când începi, nu şi când termini. Au avut 10 pe linie

Vezi și

România are încă 2,500 de tineri ingineri. După patru ani sau mai mulţi, în cazul unora, tinerii au îmbrăcat hainele de ceremonie. Au umplut toate locurile, culoarele şi intrările de la Sala Palatului. Cinci dintre absolvenţi au doborât şi mitul că la Politehnica ştii când începi, nu şi când termini. Au avut 10 pe linie. 

Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

Îmbrăcaţi în hainele de festivitate, studenţii, dar şi profesorii lor, au umplut până la refuz Sala Palatului. Nu a fost absolvent să fi venit singur.

Cred că au fost peste şapte mii de oameni astăzi. Aţi văzut, nu era loc nici pe culoare, nu era loc, cum se spune în popor, să arunci un ac.

Au cântat, au dansat, iar când a venit momentul premierii au aplaudat. Cinci dintre colegii lor o meritau pe deplin. Nu au primit notă mai mică de zece de când au ajuns pe băncile facultăţii.

Ingineria nu e doar pentru băieţi. O demonstrează Ana-Maria. A terminat şefă de promoţie, cu zece pe linie, Facultatea de Energetică. Lucrează deja la o companie în domeniul energiei, iar din toamnă se va înscrie şi la masterat. Spre deosebire de alţi colegi, spune că nu vrea să plece din ţară.

Alţi opt mii de viitori ingineri sunt aşteptaţi la Politehnică din toamnă. Înscrierile au început deja şi se încheie pe 18 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » România are 2,500 de noi ingineri