Antena Meniu Search
x

Curs valutar

România s-a mutat la mare

Pe litoral, cel mai aglomerat weekend din sezon e pe sfârşite. În ultimele trei zile, un sfert de milion de oameni au luat cu asalt staţiunile de la Marea Neagră

de Redactia Observator

la 10.08.2014 , 19:34

Pe litoral, cel mai aglomerat weekend din sezon e pe sfârşite. În ultimele trei zile, un sfert de milion de oameni au luat cu asalt staţiunile de la Marea Neagră 

Petrecerile cu spumă, atmosfera de carnaval, adrenalina sporturilor nautice şi dansul animatoarelor pe plajă sunt câteva dintre amintirile pe care turiştii le duc cu ei acasă. Pentru ca albumul de fotografii să fie plin, portofolele au rămas goale.

Tradiţia se respectă la Marea Neagră. Ceea ce nu înseamnă că românii înoată împotriva curentului. Plimbările cu skijetul, caiacele şi leneveala în baldachine sau şezlonguri sunt tendinţele anului.

Vezi și

Lumea stă la şezlonguri. Dacă mă uit în spate, unde am culoarul special pentru cearşaf, e gol. Toată lumea la şezlonguri. Asta e semn bun. Lumea s-a civilizat.Iar civilizaţia are preţul ei. Aliniate la malul mării, şezlongurile sunt rezervate încă de la primele ore ale dimineţii. Preţurile urcă până la 25 de lei pe zi.

Preţul unei hidrobiciclete este de 40 de RON pe oră şi 30 de RON o jumătate de oră. Skijeturile au un preţ de 1 milion 10 minute, două milioane jumătate de oră.

În acest weekend de august, un sfert de milion de oameni s-au îngrămădit pe plaje. Astăzi, cei mai mulţi dintre ei au pornit pe lungul drum spre casă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » România s-a mutat la mare