Antena Meniu Search
x

Video Românii au dat fuga la sălile de fitness, chiar din a doua zi de Crăciun: Atât am putut să rezist

În a doua zi de Crăciun mulţi nu au mai vrut să stea în case şi au ieşit să facă mişcare. Patinoarele şi locurile de joacă pentru copii din mall-uri au fost neîncăpătoare. Alţii au optat pentru o partidă la bowling sau biliard. Cei mai conştiincioşi au mers la sală. 

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 20:25

Vezi și

Zonele de relaxare ale mall-urilor din Bucureşti au fost pline. Sute de bucureşteni au venit să dea o tură la patinoarele din interior. Totuşi, preţurile nu i-au încântat.

Bucureştean: Pentru două persoane cu patine aproape 100 de lei, este destul de scump pentru familii care au mai mult de un copil, doi. 

Bucureşteancă: Am venit de la 9 dimineaţa dar chiar atât de aglomerat nu am crezut pentru că mă gândeam că lumea mai stă acasă cu familia, dar aparent toată lumea vine la patinoar astăzi. Nu m-aş fi aşteptat. 

Aglomerat a fost şi la locurile de joacă, dar şi la biliard

Pe acelaşi subiect

Aglomerat a fost şi la locurile de joacă. 

Părinte: Am ieşit la o mică plimbare după atâta mâncare, am iesit puţin să ne relaxăm cu copiii. Stăm puţin şi o să mergem şi la patinoar. 

Alţii şi-au adunat prietenii şi au ieşit la o partidă de biliard. 

Bucureştean: Diseară petrecem, astăzi ne deconectăm la biliard aici şi mâine sperăm să facem alergare, să jucăm fotbal sau volei.

Bucureştean: Am zis să mai facem o relaxare după perioada asta de alimente multe şi încărcătură şi să ne distrăm, a venit şi socrul meu la mine, copilul. Aici ne simţim cel mai bine.

Unii au plecat acasă cu o victorie în palmares: "Cine a câştigat? Se pare că eu".

Olivia Iordache, asistent manager: Astăzi o oră de biliard dimineaţa până în ora 12.00 este 12 lei, iar seara 32 de lei ora. Bowlingul 48 de lei dimineaţa, iar seara 128 de lei.

Nici la sălile de fitness nu mai erau locuri libere.

Bucureşteancă: Două zile am putut să rezist, două, trei zile fără sală. Nu am făcut excese, dar nici nu am avut grijă. Am mâncat câte puţin din toate. 

Horaţiu Dumitrescu, manager fitness: Lumea chiar vine să aştepte la uşă, înainte de deschidere, în a doua zi de Crăciun. Dacă acum avem deschis de jumătate de oră şi uitaţi câţi oameni sunt, sunt convins că traficul va fi destul de mare. 

Marius a vrut să fie sigur că excesele alimentare nu se văd pe cântar, aşa că a venit la prima oră la sală.

Marius Mora: Cu cât sari mai multe zile, cu atât îţi este şi mai greu după. Ştii că dacă ai mâncat un pic mai mult, depui un pic mai mult efort. Cred că cuvântul de ordine este echilibrul. 

La Braşov a fost distracţie la piscine.

Turist: Eu aici veneam de când eram mic şi e un loc mai special pentru mine. 

Laura Iscu, reprezentant complex: În perioada aceasta fluxul este de 1.000-1.500 de persoane pe zi. Aşteptăm în zilele viitoare, dacă o să ningă, asteptăm un nr mai mare de turişti.

La Iaşi în schimb la mall oamenii s au inghesuit la fast food. 

Ieşean: E mai bine aici, ne-am învăţat aici, acasă e plin frigiderul, dar tot mai bine aici, e mai multă lume.

Dacă astăzi, sălile de fitness sau piscinele au avut programul mai scurt, de mâine revin la orarul normal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Românii au dat fuga la sălile de fitness, chiar din a doua zi de Crăciun: Atât am putut să rezist