Antena Meniu Search
x

Sebastian, fiul fotbalistului Florin Pancovici, s-a spânzurat la un an de la moartea iubitei lui. Ce scria în biletul de adio lăsat de elevul de 16 ani

Sebastian, fiul fotbalistului Florin Pancovici, a fost găsit spânzurat chiar în ziua în care se împlinea un an de la moartea iubitei lui.

Sebastian Pancovici

Sebastian, fiul fotbalistului Florin Pancovici, a fost găsit spânzurat chiar în ziua în care se împlinea un an de la moartea iubitei lui.

Trupul lui Sebastian a fost găsit de părinții acestuia, fostul jucător din Liga I încercând disperat să-și resusciteze băiatul de 16 ani.

Potrivit unor martori, citați de adevarul.ro, Sebastian Pancovici a urcat la ultimul etaj al blocului în care locuia și, folosindu-se de un scaun de plastic, a agățat o curea de o ușă metalică de pe plafon.

Sebastian a recurs la acest gest în ziua în care se împlinea un an de la moartea iubitei lui.

Colegii de la Colegiul I.L. Caragiale din Ploiești susțin că acesta este motivul pentru care s-a sinucis Sebastian, susținând că nu de puține ori l-au auzit pe acesta spunând că și-ar dori să fie împreună cu fata pe care a iubit-o.

Băiatul ar fi lăsat un bilet de adio în care în care îşi cere scuze pentru gestul său și în care spune că nu poate trăi fără iubita lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sebastian, fiul fotbalistului Florin Pancovici, s-a spânzurat la un an de la moartea iubitei lui. Ce scria în biletul de adio lăsat de elevul de 16 ani