Antena Meniu Search
x

Servicii repatriere decedați Anglia

Decesul în urma unor acte de violență petrecute pe teritoriul altor țări, ocupă din ce în ce mai mult loc pe primele pagini ale multor publicații centrale. Rasismul, ura nejustificată, reglările de conturi, actele de eroism sau de terorism produc multe victime.

Motivlele pentru care să apelați la o astfel de companie de servicii fuenrare internaţionale
De ce să apelați la Serviciul Funerar Internațional - PA

Decesul în urma unor acte de violență petrecute pe teritoriul altor țări, ocupă din ce în ce mai mult loc pe primele pagini ale multor publicații centrale. Rasismul, ura nejustificată, reglările de conturi, actele de eroism sau de terorism produc multe victime. Chiar la începutul anului presa română și internațională a fost zguduită de un eveniment de o violență greu de imaginat. Cazul canotorului român – Tudor Simionov, ucis cu mai multe injugheturi de cuțit este infiorător.

Datorită anchetei aflate în desfășurare repatrierea sa a fost un proces extrem de anevoios, care a durat mai bine de o lună și jumătate. Astfel, abia pe 17 februarie, trupul neînsuflețit al tânărului de numai 33 de ani, plecat la muncă în Londa cu nu mai mult de trei luni înainte, a fost adus în țară și depus la capela Bisericii Sfântul Fanurie.

În noaptea de Revelion noua indivizi inarmați cu săbii și cuțite s-au luat la bătaie cu gărzile de pază ale clubului London´s Park Lane. În altercațiile dintre cele două parți, în care au fost rănite alte trei persoane, românul implicat s-a ales cu mai multe plăgi injungheate, care i-au fost fatale. Ancheta aflată în desfășurare încercă să stabilească ce rană i-ar fi produs decesul și cine ar putea fi autorul acesteia. Poliția britanică a reținut chiar și un suspect, fiul unui cunoscut terorist. Însă, întrega procedura de stabilire a cauzelor decesului și de identificare a făptașilor a ingreunat foarte mult procedura de repatriere a decedatului.

Din păcate, nu sunt puține astfel de evenimente în care, datorită unor accidente de muncă sau datorită unor acte de o violență greu de imaginat, românii aflați la muncă în străinătate sfârșesc în astfel de condiții tragice. Familiile aflate în această situație se văd pe nepregătite puse în situația de a repatria un decedat. În astfel de cazuri procesul este unul mult mai lung și mai anevoios decât în cazul producerii unei morți natuarale. Iar capacitatea de a face față situației și complicațiilor legale depășește de multe ori puterea de acțiune a nefericiților apropiați.

În sprijinul celor aflați în astfel de situații Serviciul Funerar Internațional vine cu toate informațiile și logistica necesară pentru realizarea unor servicii de repatriere decedati Anglia, Germania, Spania, Italia etc. Printr-un simplu apel la datele de contact din site-ul Repatriere-decedati.ro puteți afla detaliile necesare pentru efectuarea transportului internațional al unui decedat. Compania garantează, prin mijloacele de transport de care dispune, prin experiența și cunoașterea legislației internaționale specifice, cele mai sigure servicii de repatriere.

Fiind vorba despre un eveniment dramatic, care destabilizează viața persoanelor implicate, acestea se găsesc adesea în incapacitatea de a mai gândi limpede și de a mai lua decizii rapide și eficiente. Având în vedere că este un proces care trebuie să se deruleze cât mai rapid, în conformitate cu prevederile legale internaționale, pregătirea transportului și a documentației necesare pentru repatriere, poate fi realizată urgent și mult mai ușor de către o companie specializată în ralizarea de astfel de servicii.

Ori de câte ori aveți nevoie de ajutor în astfel de cazuri, Serviciul Funerar Internațional vă oferă:

  • informații despre derularea întregului proces de repatriere decedați Anglia

  • asistență pentru pregătirea documentației necesare

  • toaletare și îmbălsămare

  • repatriere decedați pe cale rutieră

  • repatriere decedați pe calea aerului

  • traduceri, legalizări, apostile

  • servicii de înmormântare în țară

  • incinerări și transport urne

  • deshumări și transport rămășite pământești

  • repatriere la cost 0, dacă decesul survine în urma unui accident rutier

  • asistență juridică pentru recuperări daune în urma unui deces produs în urma unui accident rutier.

  • sicrie de repatriere din lemn și zinc, speciale.

De ce să apelați la Serviciul Funerar Internațional?

Motivlele pentru care să apelați la o astfel de companie sunt numeroase și demne de luat în seama atunci când aveți de-a face cu astfel de drame personale sau familiale. Amabilitatea cu care veți primi toate informațiile necesare și empatia de care personalul dă dovadă, vă vor convinge că sunt o soluție la această provocare.

Avantajele țin în primul rând de experiența și rapiditatea cu care o astfel de companie reușește să întocmească dosarul necesar pentru realizarea repatrierii. Specialiștii companiei se vor ocupa în detaliu de fiecare aspect al problemei, în așa fel încât întrega operațiune să se desfățoare cât mai rapid și mai simplu.

Mașinile de care dispun pentru realizarea transportului rutier sunt special echipate pentru astfel de situații și respectă toate normele internaționale ale legislației din domeniu. Șoferii vor avea grija ca derularea întregului proces să se facă conform programului și în cele mai sigure condiții.

Apelând la acest tip de servicii speciale nu veți întâmpina niciodată dificultăți. Procedurile respectă cu strictețe și profesionalism toate reglementările naționale ale țărilor tranzitate, cât și reglementările internaționale din domeniu.

Iar cel mai important aspect este că prețurile oferite sunt competitive și corecte, putând fi chiar 0, dacă decedatul dispune de o asigurare de viața sau dacă decesul s-a produs ca urmare a unui accident ce necesită despăgubire.

Dacă sunteți în situația dramatică de a fi pierdut o persoană dragă pe teritoriul Anglei sau în altă țară și aveți nevoie de servicii pentru efectuarea repatrierii, sunați la Serviciul Funerar Internațional și discutați cu specialiștii de acolo care este cea mai avantajoasă metodă de efectuare a transportului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Servicii repatriere decedați Anglia