Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Argeș a condus 5 luni ilegal un microbuz școlar

Caz revoltător în Bascov, judeţul Argeş. Acolo, şoferul unui microbuz şcolar a pus în pericol viaţa elevilor în fiecare zi, timp de cinci luni! Bărbatul a condus cu permisul suspendat, după ce a fost prins băut. Avea şi dosar penal, însă la muncă nu a anunţat nimic. 

de Redactia Observator

la 17.04.2019, 11:34

Vezi și

Caz revoltător în Bascov, judeţul Argeş. Acolo, şoferul unui microbuz şcolar a pus în pericol viaţa elevilor în fiecare zi, timp de cinci luni! Bărbatul a condus cu permisul suspendat, după ce a fost prins băut. Avea şi dosar penal, însă la muncă nu a anunţat nimic. Zilnic făcea chiar şi 10 drumuri cu maşina plină de copii. El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar astăzi oamenii legi vor cere arestarea preventivă.

Când a văzut jurnaliştii, bărbatul a făcut cale întoarsă. Poliţiştii i-au pus cătuşele. 

Acesta nu avea dreptul de a conduce din cursul lunii noiembrie, când a fost a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

Avea o alcoolemie de 0,60 de miligrame în aerul expirat, iar poliţiştii i-au făcut dosar penal. I-au suspendat și permisul, dar omul s-a dus la muncă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Şi nu a suflat o vorbă.

Secretul lui a fost bine păstrat până ieri, când a fost recunoscut în trafic de către un agent de poliţie care ştia că nu are voie să conducă. În momentul în care l-a oprit în trafic, în microbuz se aflau mai mulţi elevi

Angajat al Primăriei, şoferul avea un salariu de 4.000 de lei. Şi l-a încasat în tot acest timp. Cel mai probabil, el va fi concediat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Argeș a condus 5 luni ilegal un microbuz școlar