Antena Meniu Search
x

Șofer prins cu viteza de decolare a unui avion Boeing, pe Autostrada București-Ploiești

Un șofer a reușit performanța de a atinge viteza de decolare a unui avion Boeing 737, pe Autostrada A3 București-Brașov, pe sensul de mers către Ploiești. Bărbatul avea nu mai puțin de 246 km/h, pe o porțiune de drum unde limita legală este de 130 km/h.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.01.2020, 11:42

Șofer prins cu 246 de km/h pe Autostrada A3
Șoferul mai avea puțin și decola de pe Autostrada A3 - Profimedia Images

Un șofer a reușit performanța de a atinge viteza de decolare a unui avion Boeing 737, pe Autostrada A3 București-Brașov, pe sensul de mers către Ploiești. Bărbatul avea nu mai puțin de 246 km/h, pe o porțiune de drum unde limita legală este de 130 km/h.

Pentru această viteză la care orice greșeală îi putea aduce moartea, polițiștii l-au sancționat contravențional cu amendă de 2.900 de lei, reținându-i totodată permisul de conducere.

Timp de 90 de zile, individul nu mai are vor să conducă pe drumurile publice, a anunțat Poliția Română.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

320 de amenzi în acest weekend, 27 de permise reținute

În acest weekend polițiștii care au acționat pentru siguranța circulației pe autostrăzi au aplicat 320 de sancțiuni contravenționale, iar pentru neregulile constatate au reținut 27 de permise de conducere.

Vitezonanii au fost prezenți și de această dată pe drumurile țării. Pe 12 ianuarie, polițiștii au depistat un bărbat care conducea, tot pe Autostrada A3, București – Brașov, cu viteza de 205 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h.

Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, fiind sancționat contravențional, cu amendă de 2.900 de lei.

De asemenea, la data de 12 ianuarie 2020, ora 14:19, polițiștii au depistat un bărbat de 64 de ani, circulând pe Autostrada A1, pe sensul opus de mers.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.160 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Șofer prins cu viteza de decolare a unui avion Boeing, pe Autostrada București-Ploiești