Antena Meniu Search
x

Sosia lui Robbie Williams, în România

Sute de fani şi-au văzut visul împlinit. Spunem sute, pentru că doar puţini dintre ei au reuşit să afle de vizita lui Robbie Williams, în România.

Vezi și

Sute de fani şi-au văzut visul împlinit. Spunem sute, pentru că doar puţini dintre ei au reuşit să afle de vizita lui Robbie Williams, în România.

Celebrul artist britanic a sosit la Bucureşti pentru o petrecere privată. Nu a vizitat prea mult capitala, dar şi-a făcut timp să meargă la spectacolul unuia dintre comicii lui preferaţi.

Aeroportul Henri Coandă a izbucnit în urale în momentul în care Robbie Williams a ieşit din spatele uşilor terminalului sosiri. Gărzile de corp ale artistului abia au reuşit să facă faţă numărului mare de fani.

Robbie a ieşit cu greu din mulţime. Îmbrăcat simplu, cu sacou negru şi cu o şapcă în cap, cântăreţul s-a urcat apoi într-o maşină care l-a condus către Sala Palatului. Nu pentru un concert, ci pentru un spectacol de comedie. Robbie Williams a profitat de vizita la Bucureşti ca să-l întâlnească pe unul dintre comicii săi preferaţi, Carlos Mencia.

Carlos Mencia l-a salutat pe Robbie de pe scenă, iar la finalul specatcolului, cei doi s-au întâlnit în culise.

De la Sala Palatului, cântăreţul a mers să se odihnescă pentru câteva ore la hotel. După orele 23.00, a mers la petrcerea privată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Sosia lui Robbie Williams, în România