Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Călătoresc în toată lumea şi fac bani

Un român şi-a văzut visul cu ochii şi a plecat să cunoască întreaga lume lucrând doar online la afacerea pe care şi-o începuse în ţară.

de Redactia Observator

la 14.04.2015 , 20:34

Un român şi-a văzut visul cu ochii şi a plecat să cunoască întreaga lume lucrând doar online la afacerea pe care şi-o începuse în ţară. 

"Timpul nu ştim cât de mult este lăsat, spaţiul este limitat şi doar nouă ne stă în putere să vedem cât se poate de mult din lumea asta. " Pe acest principiu, Ioan a riscat totul pe o singură carte şi a plecat unde a văzut cu ochii.

Acelaşi lucru ni-l spun Anca şi Paul. Ea lucrează la distanţă pentru o companie din România, iar el are un blog din care câştigă bani.

Vezi și

Romantismul şi munca merg foarte bine şi în cazul lui Lucian. De când este nomad digital, îşi începe ziua de lucru cu o plimbare pe plajă.

Toţi cei pe care i-aţi văzut până acum spun că s-au schimbat foarte mult de când au ales să călătorească în toată lumea şi să muncească online. Faptul că întâlnesc culturi diferite la tot pasul, i-a făcut mai toleranţi şi mai înţelepţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Ştiri sociale » SPECIAL! Călătoresc în toată lumea şi fac bani