SPECIAL! Cea mai iubită trupă de spectacole pentru copii

Publicat: 22.05.2015, 20:17.
Actualizat: 22.05.2015, 20:27

Cea mai iubită trupă de spectacole pentru copii se pregateste de un mega spectacol. Fetita Zurli, Yupii şi Vrajitoarea Tura Vura vor cuceri inimile adulţilor şi copiilor deopotrivă într-un spectacol 100% romanesc.


Cea mai iubită trupă de spectacole pentru copii se pregăteşte de un mega spectacol. Fetiţa Zurli, Yupii şi Vrăjitoarea Tura Vura vor cuceri inimile adulţilor şi copiilor deopotrivă într-un spectacol 100% românesc

"Zboară, zboară Vrăjimăturica" este spectacolul care încununeazp 5 ani în care Gaşca Zurli a cucerit încet, dar sigur, inimile copiilor. Iar totul a început din dorinţa unei mame de a-şi educa fetiţa cât mai frumos.


Spectacolele puse în scenă de Gaşca Zurli sunt curate şi simple, pline de frumos şi magie. Iar cei mici învaţă foarte multe, uneori fără să-şi dea seama.

Acum pregătirile pentru marele show au intrat în linie dreaptă. Pe lângă membrii Găştii Zurli, pe scenă vor urca 30 de dansatori, printre care şi Maya, fiica Mirelei Retegan.

Spectacolul va avea loc pe data de 31 mai, la ora 11.00 fix. După acea oră, accesul în sală nu va mai fi permis, pentru că show-ul se filmează integral.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.