Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Cinse se pune cu mercur, câştigă

Dacă sunteţi genul de persoană care consultă zilnic zodiacul, cu siguranţă aţi auzit de teribilul Mercur retrograd. În ciuda renumelui prost, această poziţie astrală nu vine să dea nimănui viaţa peste cap. Mercur retrograd are grijă să dea câte o lecţie fiecărei zodii.

Vezi și

Dacă sunteţi genul de persoană care consultă zilnic zodiacul, cu siguranţă aţi auzit de teribilul Mercur retrograd. În ciuda renumelui prost, această poziţie astrală nu vine să dea nimănui viaţa peste cap. Mercur retrograd are grijă să dea câte o lecţie fiecărei zodii

Unii au reuşit să-i facă faţă cu brio, alţii mai au timp să înveţe până în următorul interval de timp când astrele vor retrograda. Oricât de multe piedici s-ar încăpăţâna să vă pună acest aspect cosmic, puteţi să îi faceţi în ciudă. Trebuie doar să ţineţi cont de câteva aspecte pentru a face perioada să treacă neobservată.

Legenda spune că perioadele în care Mercur este retrograd sunt catastrofale în toate aspectele vieţii.

"Nu au loc catastrofe când este mercur retrograd dar comunicarea este deficitară. Nu ne înţelegem. Vorbim aceeaşi limbă dar ne înţelegem separat. Sunt exact elementele cu care vine mercur retrograd. Respectiv întârzieri, care au loc inclusiv în trafic, inclusiv la nivel de proiecte, de răspunsuri, la nivel de negocieri, ar fi bine să nu iei decizii pentru că sunt foarte mari şanse să nu fie cele mai bune. Trebuie să fii atent în primul rând la detalii. La nivel de muncă, la nivel de oameni. Acolo se ascunde un mic păcat. În rest nu sunt tendinţe negative să ţi se întâmple ceva oribil. Nu are conotaţii de genul ăsta, mercur ţine strict de comunicare", spune Dezideriu, consultant în astrologie.

Staţi liniştiţi. Mercur retrograd vă lasă să faceţi şi achiziţii. Atâta timp cât nu sunt incluse în lista de cumpărături şi electronicele.

Totuşi, până pe 17 aprilie, când va fi următorul prima planetă va intra din nou în zona retrogradă, puteţi să staţi relaxaţi si să cumpăraţi orice doriţi, pentru că astrele sunt în favoarea dumneavoastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Cinse se pune cu mercur, câştigă