Antena Meniu Search
x

Special! Femeia din România care a cucerit Africa

Românul nu s-a născut doar poet sau frate cu codrul! Românul s-a născut şi întreprinzător. Iar acest fapt este demonstrat de o doamnă din România care şi-a clădit o afacere senzaţională tocmai în Africa de Sud

Vezi și

Românul nu s-a născut doar poet sau frate cu codrul! Românul s-a născut şi întreprinzător. Iar acest fapt este demonstrat de o doamnă din România care şi-a clădit o afacere senzaţională tocmai în Africa de Sud

Nu bijuterii cu diamante, precum aţi putea crede, deşi s-ar fi îmbogăţit rapid. A preferat, însă, metoda paşilor mici, dar siguri. Aşa că s-a apucat să confecţioneze cosmetice naturale din ingrediente locale. Iar pentru a avea certitudinea că face ce trebuie, şi-a format o întreagă echipă de băştinaşi. I-a învăţat limba engleză şi - împreună - au creat un brand de succes în întreaga lume.

Mădălina s-a născut la București, dar a cunoscut succesul peste hotare. Mai exact la peste 8000 de kilometri, în Africa de Sud, la Cape Town. A plecat la celălat capăt al lumii pentru a fi alături de bărbatul pe care îl iubeşte, dar nu a crezut nicio clipă că va fi unul dintre cei mai mari producători de cosmetice de lux naturale de pe continentul negru.

Prima dată, Mădălina (Marioara de la Țară) i-a învăţat pe băştinaşi să vorbească limba engleză. După care, împreună, au început să lucreze manual săpunuri din ulei de măsline. Acum lucrează alături de alţi 20 de localnici din Africa de Sud şi şi-a extins gama de produse cu unturi de corp, uleiuri, săpunuri lichide, parfumuri şi lumânări din ingrediente 100 la 100 naturale.

Toate rețetele au fost create de Madalina. Unele au fost chiar inspirate de triburile africane.

Mădălina nu şi-a uitat ţara natală, aşa că unul dintre parfumurile naturale din gama ei de cosmetice este dedicat Reginei Maria.

În prezent, Mădălina are o gamă de peste 200 de produse. Mai mult, recipientele de sticlă, ceramică pictată sau hârtie în care sunt ambalate creaţiile ei sunt - la rândul lor - lucrate manual.

Calitatea produselor şi unicitatea recipientelor a făcut mica fabrică de manufactură din Cape Town să fie cunoscută atât în Europa cât şi în Asia.

Mădălina vrea să facă fapte bune şi în România. Deşi a venit în ţară doar pentru o săptămână, românca s-a alăturat deja campaniei de Crăciun a Organizaţiei Salvaţi Copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Special! Femeia din România care a cucerit Africa