Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Pescuitul necesită talent

De când au realizat că principala lor misiune în viaţă este să aibă grijă de familie, bărbaţii s-au orientat spre vânătoare şi pescuit. Au această chemare şi acum.

Vezi și

De când au realizat că principala lor misiune în viaţă este să aibă grijă de familie, bărbaţii s-au orientat spre vânătoare şi pescuit. Au această chemare şi acum.

Desigur, nu mai pescuiesc pentru a avea cu ce să-şi hrănească soţia şi copiii, ci pentru a se relaxa. Acesta a fost şi ţelul lui nea Radu, când a plecat în zori de-acasă.

Să petreacă o zi pe malul bălţii, netulburat de niciun zgomot. Doar că n-a avut noroc şi s-a trezit pe cap cu cei mai neîndemânatici şi mai nepregătiţi pescari din lume.

Nea Radu a prins o zi liberă şi pentru că vremea este bună s-a hotărât să se relaxeze la un pescuit. Dar din zare cine-apare? Doi tineri cu undiţe care par să caute pe cineva. Sunt neobosiţii Stoica şi Tănase!

Stoica şi Tănase au venit total nepregătiţi, aşa că s-au gândit să "împrumute" ce le mai trebuia de la nea Radu. Tănase a citit pe net că pescuitul cere multă răbdare, aşa că îl iniţiază pe Stoica în această artă.

Şi dacă Stoica n-a reuşit, poate are vreo şansă Tănase. Totuşi, cum de prinde nea Radu atâta peşte? Clar, e vorba de loc. Stoica e aproape să facă prima captură. Una care pare să fie de proporţii.

Dezamăgit că nu prinde nimic, Tănase se hotărăşte să înveţe meserie de un profesionist. Chiar dacă nu a fost o captură prea mare, momentul nu putea fi ratat fără să fie imortalizat cu un selfie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Pescuitul necesită talent