Antena Meniu Search
x

Special! Românul care colorează Austria

Flavius Arghilan are 21 de ani si este o vedetă. Din păcate, nu la noi în ţară, ci în Austria. Acolo, a avut deja patru expoziţii

Vezi și

Flavius Arghilan are 21 de ani si este o vedetă. Din păcate, nu la noi în ţară, ci în Austria. Acolo, a avut deja patru expoziţii

Faceţi cunoştinţă cu Flavius Argilean. Un nume prea puţin cunoscut în România, dar un viitor mare artist în Austria. Are 21 de ani şi are toată viaţa înainte. Flavius şi-a descoperit talentul abia după ce familia lui s-a mutat departe de casă.

Arta lui este unică. O combinaţie între sculptură şi pictură cu rezultate senzaţionale. Şi asta pentru că nu se limitează la arta tradiţională. Pentru el, orice lucru, oricât de neînsemnat, poate fi transfromat în artă.

"Aveam un examen de dat la liceul de artă din Austria, unde m-am gândit să vin cu ceva mai deosebit. Am construit o geantă unde mi-am pus toate desenele, dar acea geantă nu a arătat precum o geantă normală, ci precum un jet pack". Atunci şi-a dat seama că singura limită în această lume este propria imaginaţie. Iar lui nu îi lipseşte.

Când nu pregăteşte următoarea operă de artă, în atelierul de acasă, Flavius nu stă. Fie că se ocupă de faţada unei clădiri, fie că decorează skate-park-ul, fie că transformă maşini în opere de artă pe patru roţi.

Gleisdorf, orăşelul austriac în care trăieşte i-a devenit o uriaşă pânză, pe care o aduce la viaţă cu migală şi răbdare. Următorul lui proiect este transformarea skate-park-ului din oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Românul care colorează Austria