Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Talia subţire cu pilule nu se ţine

Când vine vorba de slăbit, unele femei sunt dispuse să încerce orice. De la cele mai aberante diete până la tot felul de tablete care promit să le scape în mod rapid şi miraculos de kilogramele în plus.

Vezi și

Când vine vorba de slăbit, unele femei sunt dispuse să încerce orice. De la cele mai aberante diete până la tot felul de tablete care promit să le scape în mod rapid şi miraculos de kilogramele în plus. 

Descoperă secretul brazilian pentru a pierde trei kilograme în cinci zile. Nu doar că vei slăbi, dar îţi garantăm că în următorii doi ani nu te vei mai îngrăşa. Aşa sună mailul pe care l-am primit de trei ori în două săptămâni şi care mă asigură că dacă iau o tabletă braziliană voi scăpa urgent de kilogramele nedorite. Sună fabulos, dar oare cât este de sănătos?

În acelaşi mail mai scrie că cine ia patru tablete va slăbi 12 kilograme. Apoi vine şi explicaţia. Miraculoasele pastile conţin ingrediente care ard rapid grăsimile cum sunt coaja de mango, ananas, papaya, garcinia, lime şi fructul pasiunii. Ce spun medicii despre astfel de pastile pentru slăbit este o altă poveste.

Din punct de vedere corect nutritiv un organism ca să slăbească 12 kilograme are nevoie de cel puţin şase luni, bine monitorizate, bine evaluate, bine ţinute în evidenţă atât din punct de vedere nutritiv al factorilor care ajută la acestă slăbire.

În plus medicii spun că s-au mai confruntat cu tot felul de cazuri în care anumite doamne puse pe slăbit au apelat la astfel de pilule.

Natura nu prea lucrează cu miracole. Totul trebuie să aibă loc conform unui proces destul de îndelungat ţi echilibrat. Dacă realizăm o dietă foarte rapidă atunci organismul îşi epuizează toate resursele, toate vitaminele şi ajunge în starea de a fi în carenţă de anumite elemente necesare supravieţuirii sau funcţionării corecte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Talia subţire cu pilule nu se ţine