Antena Meniu Search
x

Succesul în carieră sau dragoste, planificat din prima zi a anului

Succesul în carieră sau în dragoste se planifică din prima zi a anului. Ca să nu ne abatem de la drumul propus, ne putem lăsa în case bileţele cu dorinţele asumate. Să avem un job mai bun, să renunţăm la vicii sau să pornim într-o afacere de succes.

de Redactia Observator

la 02.01.2020, 23:09

Vezi și

Succesul în carieră sau în dragoste se planifică din prima zi a anului. Ca să nu ne abatem de la drumul propus, ne putem lăsa în case bileţele cu dorinţele asumate. Să avem un job mai bun, să renunţăm la vicii sau să pornim într-o afacere de succes. Psihologii ne sfătuiesc să ne alegem obiectivele în care credem şi să nu cedăm la presiunile celor din jur.

”E foarte important să spun mult mai des te iubesc.” E un gând trimis noului an. Şi o dorinţă pe cale să se împlinească. La trecerea dintre ani, unii şi-au făcut liste cu obiective de atins în următoarele 12 luni. În topul dorinţelor sunt un job mai bun şi renunţarea la vicii.

Din păcate, foarte mulţi oameni renunţă la ţeluri, la scurt timp după ce şi le-au asumat. Dorinţele rămân doar pe hârtie pentru că multe dintre ele NU au fost alese din suflet, ci la presiunea celor din jur, spun psihologii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Important este să nu te descurajezi, când pleci pe drumul spre atingerea dorinţelor. De mare ajutor îţi pot fi şi prietenii care îţi doresc sincer succesul în carieră.

Dezamăgirile din anii trecuţi i-au determinat pe mulţi să renunţe definitiv la rezoluţii.

Un alt truc pentru a ne menţine motivaţia, spun psihologii, este să ne răsplătim pentru fiecare pas care ne duce mai aproape de atingerea visurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Succesul în carieră sau dragoste, planificat din prima zi a anului