Antena Meniu Search
x

Tânără agresată din senin de un individ, într-un parc din București

Caz şocant, seara trecută, în Capitală. O tânără care ieşise să alerge prin parc, ar fi fost agresată sexual de un individ. Acesta era împreună cu un prieten când au urmărit-o pe tânără în parcul din Sectorul 4. Ulterior, unul dintre ei ar fi atins-o, în timp ce prietenul său privea întreaga scenă. Norocul fetei a fost că un trecător i-a sărit în ajutor şi a alertat oamenii legii.

de Redactia Observator

la 30.08.2020, 10:09

Vezi și
  • Doi suspecți au fost deja reținuți
  • Tinerei i-a făcut rău după atac

Totul s-a întâmplat, în jurul orei 21, într-un parc din sectorul patru al Capitalei.

Femeia ieşise să alerge prin parc, moment în care cei doi prieteni au urmarit-o, iar apoi unul dintre ei ar fi fost agresat-o sexual. Strigătele de ajutor ale femeii i-au determinat pe trecători să sune la 112.

Unul dintre făptaşi ar fi atins-o pe femeie, în timp ce prietenul său privea întreaga scenă.

"Pe fratele meu l-ar fi luat ca martor şi în momentul în care a venit poliţia celălalt a fugit şi fratele meu a rămas acolo, ştiind că nu a făcut nimic. Știu sigur că nu ar fi pus mâna niciodată pe o femeie să o agreseze. Avem aceeaşi educaţie, pe el îl strică foarte mult anturajul", spune fratele suspectului.

Victima, în stare de şoc, a reuşit să le spună poliţiştilor semnalmentele agresorului care se făcuse nevăzut. Poliţiştii au plecat imediat în căutarea lui şi l-au prins în parc. Iniţial acesta a refuzat să se legitimeze şi a devenit violent. Poliţiştii l-au imobilizat şi l-au dus la audieri.

La secţia 14 de poliţie a ajuns şi prietenul său, dar şi victima, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău.

Femeia de 30 de ani a fost dusă la Institutul de Medicină Legală pentru investigaţii.

Cei doi suspecţi vor fi, cel mai probabil, reţinuţi pentru 24 de ore, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tânără agresată din senin de un individ, într-un parc din București