Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE AVIATICĂ la Cluj: Un paraşutist în vârstă de 27 de ani a murit după ce a căzut de la 3.000 de metri

Un paraşutist în vârstă de 27 de ani din Cluj-Napoca a murit, sâmbătă, în zona aerodromului Luncani, judeţul Cluj, după ce a căzut de la o înălţime de 3.000 de metri, iar paraşuta nu i s-ar fi deschis.

Un paraşutist în vârstă de 27 de ani din Cluj-Napoca a murit, sâmbătă, în zona aerodromului Luncani, judeţul Cluj, după ce a căzut de la o înălţime de 3.000 de metri, iar paraşuta nu i s-ar fi deschis, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur, a declarat că poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

”Un paraşutist în vârstă de 27 de ani din Cluj-Napoca a murit, sâmbătă, în zona aerodromului Luncani, în urma unui salt cu paraşuta din avion.

Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a spus Graur.

Surse judiciare au declarat că paraşutistul ar fi căzut de la o înălţime de 3.000 de metri, după ce nu i s-ar fi deschis paraşuta.

”A murit la impactul cu solul. Victima făcea paraşutism în cadrul aerodromului Luncani”, au spus sursele citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » TRAGEDIE AVIATICĂ la Cluj: Un paraşutist în vârstă de 27 de ani a murit după ce a căzut de la 3.000 de metri