Antena Meniu Search
x

Cei mai mulți turiști de pe litoral par dispuși să respecte măsurile impuse pentru combaterea coronavirusului

Mulți turiști au ajuns de vineri pe litoral, iar una dintre griji ar trebui să rămână pentru ei respectarea măsurilor impuse pentru combaterea coronavirusului.

Alexandra Popescu
de Alexandra Popescu

la 17.07.2020, 21:51

Vezi și
  • 100.000 de turiști sunt așteptați în acest weekend pe litoralul românesc.

Pe plajă, însă, respectarea măsurilor se face la un nivel mai degrabă aproximativ.

Ospătarii care servesc la șezlonguri purtau mască pe parcursul zilei, însă spre seară mulți dintre ei au renunțat la acest accesoriu care ar trebui să fie obligatoriu.

Turiștii, în schimb, încearcă să respecte distanța dintre ei tocmai pentru că spuneau că le este cam teamă în aceste zile, din cauza numărului mare de infectări noi cu coronavirus.

Mulți dintre turiști consideră că ar trebui să respecte distanța între ei, că ar trebui să evite cluburile și că ar trebui, mai degrabă, să stea liniștiți la o terasă, să mănânce și să bea ceva.

Sunt însă și turiști care spun clar că au venit în Mamaia pentru a se distra, astfel că se pregătesc să ia cu asalt cluburile pentru a uita că mai există acest virus.

Vorbim despre un weekend aproape plin pe malul mării, fiind așteptați aproape 100.000 de turiști.

Specialiștii susțin că, chiar dacă va fi cam cel mai aglomerat weekend din acest sezon estival, pe litoral, la nivelul lunii iulie se înregistrează o scădere cu 20% a numărului de turiști față de aceeași perioadă a anului trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Cei mai mulți turiști de pe litoral par dispuși să respecte măsurile impuse pentru combaterea coronavirusului