Antena Meniu Search
x

Un copil din Gorj a fost torturat, bătut şi biciuit de propria familie

Sora mai mare l-a schingiuit cu vătraiul încins. Tatăl l-a lovit cu un bici. O zi şi o noapte a durat teroarea. Totul din cauza unei note mici, luată de băiat la franceză

Vezi și

Sora mai mare l-a schingiuit cu vătraiul încins. Tatăl l-a lovit cu un bici. O zi şi o noapte a durat teroarea. Totul din cauza unei note mici, luată de băiat la franceză.

A fost bătut şi pe pielea goală, a fost bătut şi îmbrăcat!  A fost supus unor traume permanente, copilul acesta este bătut de multe vreme. Îi vom spune Ionuţ. Are 12 ani şi locuieşte într-un sat din Gorj, împreună cu tatăl şi cu sora lui, mai mare cu 11 ani. Ei sunt torţionarii lui. O zi şi o noapte, l-au bătut fără milă. Seara l-ar fi lovit sora cu un lemn de la foc, cu vătraiul. Taică-su, dimineaţa, cu biciul.

Dimineaţa, epuizat şi plin de răni, Ionuţ a mers totuşi la şcoală. A încercat să-şi mascheze durerea. Şi-a şters lacrimile şi a ascuns urmele bătăilor sub haine. Dar la ora de sport, profesoara i-a observat trupul lovit. Când s-a dezbrăcat pentru oră, a constatat că avea vânătăi din cap până în picioare. Şi abia se mişca, de cât era de lovit.

E vorba clar de un abuz, e vorba de violenţă repetată, lovituri care nu sunt din greşeală, ci sunt voit duşmănoase sau cu ură.

Profesoara de sport l-a dus pe Ionuţ la un asistent social, care a chemat Poliţia. Băiatul a ajuns la spital şi apoi într-un centru de plasament. Acolo le-a povestit psihologilor că sora lui mai mare şi tatăl l-au bătut pentru că nu-şi terminase temele la franceză. Copilul spune că totul a plecat de la nişte note proaste.

Pe Ionuţ n-a avut cine să-l apere de loviturile crunte. Mama lui este la muncă, în Spania. A fost de curând acasă, dar sâmbătă a plecat din nou. L-a lăsat pe Ionuţ cu tatăl lui. Şi cu sora care este la rândul ei mama a doi copii. Credea că-l lasă în mâini bune. Însă, atunci când se va întoarce, îşi va găsi fiul rănit pentru restul vieţii.

 Rănile fizice se vor vindeca, dar rana sufletească. Sora lui Ionuţ, dar şi tatăl lui sunt cercetaţi pentru rele tratamente aplicate minorului. Pot fi condamnaţi la închisoare, pentru 7 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un copil din Gorj a fost torturat, bătut şi biciuit de propria familie