Antena Meniu Search
x

Un nou premiu valoros a fost câştigat de colegii de la emisiunea Antena 3 - În Premieră!

Alex Nedea şi Andrei Ciurcanu au câştigat categoria Video -Jurnalism a premiilor Superscrieri 2017, organizate de Fundaţia Friends for Friends.

Vezi și

Alex Nedea şi Andrei Ciurcanu au câştigat categoria Video -Jurnalism a premiilor Superscrieri 2017, organizate de Fundaţia Friends for Friends.

În aplauze şi vădit emoţionaţi, colegii noştri de la emisiunea "În Premieră", Antena 3, Alex Nedea şi Andrei Ciurcanu, au urcat, şi anul acesta, pe podium. Au împărţit un premiu binemeritat la categoria Video-Jurnalism. Perseverenţa şi superscriiturile i-au adus pe cei doi pe culmile succesului. 

Alex Nedea: "Pentru prima data in cei 12 ani de jurnalism, am avut sentimentul cand am aflat subiectul ca asa ceva nu are cum sa intre pe un post de televiziune pt ca loveam intr-o industrie de doua miliarde de euro."

Deşi este conştientă de valoarea reporterilor pe care îi coordonează, Carmen Avram a fost luată prin surprindere de acest premiu. 

Carmen Avram: "Premiul asta e extraordinar, e ultimul lucru la care ma asteptam ca acesti doi, fix acesti doi oameni sa-si imparta un premiu, pentru ca au fost mereu rivali in meserie si cred ca vor fi pana la sfârşitul vietii lor, pentru ca fac investigatii si asa e la investigatii, intotdeauna vrei sa fii mai bun decat celalalt. Eu sunt foarte mandra ca ne-ati primit in acest club select al superscrierilor. Va mutumesc foarte tare.

Pentru Alex Nedea şi Andrei Ciurcanu, însemnătatea premiului a fost copleşitoare. 

Andrei Ciurcanu: "Eu as vrea sa dedic acest premiu tutuor pacientilor care asteapta si o sa donez banii acestia asociatiei CLaudia Safta de la Cluj."

De şapte ani, Fundatia Friends for Friends premiază cei mai buni jurnalişti la categoriile reportaj, investigaţii, opinie, portret, tv şi video-jurnalism. Cele mai bune scriituri sunt alese de personalităţi din mass-media. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un nou premiu valoros a fost câştigat de colegii de la emisiunea Antena 3 - În Premieră!