Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de autobuz din Constanţa, erou pentru călătorii săi, după ce a evitat un accident în ultima clipă

Accident evitat la limită în Constanța. Un șofer neatent a tăiat calea unui autobuz plin cu pasageri. În ultima clipă, angajatul Regiei de Transport reușește să oprească mașina, însă din cauza frânării bruște, o femeie este trântită la podea.

de Redactia Observator

la 15.02.2021, 21:04

Vezi și
  • Un şofer de autobuz din Constanţa a evitat un accident în ultimul moment

Șefii companiei au făcut deja plângere la Poliție și le-au dat agenților de la rutieră imaginile filmate de camerele de supraveghere. Reprezentanții regiei spun că șoferii lor au fost vinovați în doar 20% dintre accidentele petrecute anul trecut. 

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din autobuz, se vede clar cum şoferul evită accidentul în ultimul moment. Evenimentul a avut loc pe data de 3 februarie, dar filmuleţul a fost făcut public de Regia de Transport Public Constanţa abia luni. 

Femeie căzută în autobuz din cauza frânei bruşte

Deşi şoferul autobuzului a devenit erou pentru pasagerii săi, frâna bruscă pusă ca să evite impactul cu şoferul care a făcut manevra de schimbare a direcţiei de mers, spre dreapta, fără să se asigure, i-a zduncinat pe călători. 

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale autobuzului se observă cum o femeie aflată pe culoar, deşi se ţinea de bară, a fost trântită la podea, în momentul în care şoferul frânează brusc.

Potrivit statisticilor întocmite de cei de la regia de transport, în anul 2020, din 278 de evenimente rutiere în care au fost implicate mijloacele de transport în comun, doar 61 s-au petrecut din vina conducătorilor auto angajaţi.

Citeşte şi: Accident grav în sectorul 3 al Capitalei: Un autobuz a intrat într-o maşină de poliţie. Doi oameni ai legii au avut nevoie de îngrijiri medicale

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un şofer de autobuz din Constanţa, erou pentru călătorii săi, după ce a evitat un accident în ultima clipă