Antena Meniu Search
x

Un tata si-a batut cei trei copii pana i-a luat salvarea, cu ochii umflati! Motivul e socant: isi facusera temele cu pixul lui

Trei copii din Vaslui au fost dusi la spital dupa ce tatal lor i-a obligat sa se dea cu capul de pereti. Singura greseala a fost ca, fara voia lui, au folosit un pix sa-si faca temelele

Vezi și

Plini de vanatai si nemancati de cateva zile, cei trei frati au urcat in salvarea chemata de vecini. Cand a auzit ca i se iau copiii, tatal bataus a venit si el intr-un suflet. “E greseala mea, recunosc, luati-ma pe mine, dar lasati-mi copiii. Eu atat zic, ca doar pentru ei muncesc, nu pentru mine”, spune parintele lor.

Ultima bataie sora cu moartea a avut un motiv incredibil. “N-a gasit pixul si a luat baietii la bataie pentru un pix, si-a dat baietii cu capul de pereti. Si pe mie m-a batut. Pe toti patru ne-a luat la bataie”, a povestit mama celor mici.

O invatatoare a vazut vanataile copiilor si a chemat Politia si Protectia Copilului. Barbatul stia ca va avea probleme si si-a amenintat din nou copii. De data asta sa minta. “Aseara cand au intrebat baietii a spus ca daca va intreaba si vine maine de la Vaslui, le ziceti ca ne-am jucat box”, a mai afirmat mama copiilor.

In fata politistilor barbatul a declarat ca nu si-a lovit copiii, ci doar i-a obligat sa se loveasca singuri cu capul de pereti. In casa barbatului, fiecare zi e un calvar pentru copii si nevasta. Sunt patru suflete care traiesc continuu in teroare.

Copiii au ajuns la spitalul din Vaslui unde medicii le ingrijesc ranile si le fac analize. La fel si mama lor. In mijlocul agitatiei, barbatul si-a sunat mama plecata la munca in strainatate. Sa-i spuna ca apare la stiri.

Pentru ca si-a batut copiii si nevasta, barbatul ar putea ajunge la inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un tata si-a batut cei trei copii pana i-a luat salvarea, cu ochii umflati! Motivul e socant: isi facusera temele cu pixul lui