Antena Meniu Search
x

UPDATE! Autoritatile i-au ridicat leii si ursii lui Nutu Camataru

Cartea Junglei si-a inchis copertile pentru Nutu Camataru. Regele interlopilor a ramas fara coroana, adica fara ursii si leii care-l faceau sa se simta ca un imparat. Ursul Baloo care-i manca din palma si leii care au dormit cu el in pat au ajuns deja la gradina zoologica din Bucov. O armata de oameni s-a ocupat de tranchilizarea animalelor. Iar avocata Paula Iacob a avut grija ca drepturile lor sa nu fie incalcate de veterinari.

Vezi și

La ferma lui Nutu Camataru a fost toata ziua circ. Si, pentru prima data, intrarea a fost libera. O armata de oameni s-a ocupat de preluarea animalelor: medici veterinari, specialisti de la Garda de Mediu, un avocat si reprezentantii unei asociatii privind protectia a animalelor.

Primul pacient, celebru Baloo. Inainte de-a fi urcat in cusca, medicul l-a impuscat cu un tranchilizant, de la distanta.

Ursul Baloo a fost tratat, pentru ca avea o rana la gat. Ursoaica a fost adormita, pusa in cusca si urcata in masina. Apoi, medicii s-au ocupat de cei patru lei.

Simbad, cum ii spunea Nutu Camataru celui mai batran leu de pe mosie, le-a dat ceva batai de cap medicilor. Animalul a fost tranchilizat de doua ori, pentru a putea fi pus in cusca.

Leoaica Baghera a fost luata prin surprindere de injectia care a adormit-o aproape pe loc. In jurul orei 14.00, toate animalele erau deja urcate deja in masini.

Animalele au fost duse la gradina zoologica din Bucov.

Avocata Paula Iacob a anuntat ca va apela la Strasbourg daca leii si ursii lui Nutu Camataru vor pati ceva rau.

Lui Nutu Camataru i-au ramas caii, cainii si canarii. Va mai dura insa pana o sa-i reintalneasca. Interlopul risca ani grei de puscarie pentru santaj si camatarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Autoritatile i-au ridicat leii si ursii lui Nutu Camataru