Antena Meniu Search
x

Update / Noapte sub cod portocaliu de ploi

S-a făcut, dintr-o dată, toamnă peste sud-vestul ţării. A plouat cu găleata şi a căzut grindina. Zeci de gospodării au fost inundate.

Vezi și

S-a făcut, dintr-o dată, toamnă peste sud-vestul ţării. A plouat cu găleata şi a căzut grindina. Zeci de gospodării au fost inundate. 

Au crezut că acolo le este sfârşitul când s-au trezit în mijlocul vâltorii. Casa lor din lemn a fost înconjurată de ape.

13 copii şi profesorii aflaţi într-o tabără religioasă i-au auzit strigând după ajutor de la fereastră. N-au putut decât. să se roage pentru ei.

De teamă că apa îi va înghiţi, bătrânii n-au mai aşteptat ajutor. Au sărit pe geamul din spatele casei unde apa era mai liniştită. Aşa au reuşit să se salveze din calea puhoaielor. A ploua o oră dar părea că s-a rupt cerul peste localitatea Valea Mare. Bucăţi de gheaţă s-au năpustit cu furie peste oameni şi case.

Buştenii şi mâlul au blocat şi drumul care trece prin localitate. Pentru o oră, calea de acces a fost blocată. S-a putut trece doar cu autospectiale sau cu maşini de teren.

A fost potop şi în judeţul Dâmboviţa. O vijelie puternică a pus la pământ cinci stâlpi de curent, din beton.

Mai multe echipaje lucrează şi acum la remedierea avariei. Locuitorii din Gorj sunt şi ei pregătiţi pentru orice. Autorităţile au anunţat deja de ieri că vin inundaţiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Update / Noapte sub cod portocaliu de ploi