Antena Meniu Search
x

Update / Substanţă toxică în ceaiul copiilor dintr-un spital

Alţi 200 de copii au fost în pericol de moarte la spitalul de pediatrie din Argeş. Un angajat ar fi încurcat zahărul pentru ceai cu, atenţie, sodă caustică

Vezi și

Alţi 200 de copii au fost în pericol de moarte la spitalul de pediatrie din Argeş. Un angajat ar fi încurcat zahărul pentru ceai cu, atenţie, sodă caustică

Băutura nu a ajuns la copii pentru că a fost testată de medicul de gardă şi două îngrijitoare care au simţit că e ceva în neregulă. Poliţia şi conducerea spitalului vor să vadă dacă a fost o greşeală care ar fi putut avea efecte tragice, însă nu exclud nici varianta unei mâini criminale.

Prima explicaţie: o greşeală. O îngrijitoare a spitalului se pare că a mers la bucătărie să ia ceaiul pentru copii. În momentul în care a gustat i s-a făcut rău, iar gura i-a luat foc. O altă îngrijitoare, dar şi medicul de gardă au băut şi ei. Şi au avut aceleaşi simptme.

Angajata care a preparat micul dejun ar fi încurcat punga de zahăr cu cea de sodă caustică. Extrem de acidă şi chiar fatală mai ales în cazul unor bolnavi copii. Ciudat este că soda a ajuns în bucătăria clinicii.

Din fericire pentru copii, ceaiul otrăvit n-a ajuns la ei. Medicul şi celelalte angajate care l-au testat au însă de suferit. Anchetă nu e doar la spial, ci şi la poliţie. Pentru că nu e exclus să fie o mână criminală la mijloc.

Oamenii din oraş sunt îngrijoraţ şi speriaţi. Şi ei au copii acasă.

Acum doctorul şi colegele sale sunt sub supravegherea medicilor. Dacă substanţa toxică ar fi ajuns şi la copii, efectul ar fi fost devastator. Soda caustică le-ar fi ars aparatul digestiv şi le-ar fi putut fi fatală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Update / Substanţă toxică în ceaiul copiilor dintr-un spital