Antena Meniu Search
x

Vremea caldă la munte scoate oamenii din case, în ciuda avertismentelor

Vremea caldă de la munte i-a scos pe oameni la drumeţie. Asta chiar dacă autorităţile au închis toate traseele şi spun că şi plimbările pe munte încalcă ordonaţele militare.

de Redactia Observator

la 05.04.2020, 15:17

Vezi și

Vremea caldă de la munte i-a scos pe oameni la drumeţie. Asta chiar dacă autorităţile au închis toate traseele şi spun că şi plimbările pe munte încalcă ordonaţele militare. Salvamontiştii sunt încă la datorie, însă, dacă cineva are nevoie de ajutorul lor trebuie să se aştepte şi la amendă, nu doar la salvare.

Tot mai mulți oameni se satură de stat în casă și vor ia aer curat. Chiar dacă plimbările departe de casă sunt interzise, iar traseele montane sunt închise, vremea frumoasă i-a făcut pe unii brașoveni să ia la pas potecile de pe Tâmpa.

Pentru a urca pe Tâmpa sunt patru poteci turistice care pleacă din Braşov. Cu toate că acestea sunt închise, sunt tot mai mulţi turişti care vin şi fac drumeţii pe aici.

Chiar şi o drumeţie montană poate aduce amenzi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței Militare numărul 4 s-au închis și pârtiile din Poiana Brașov. Deşi pe pârtii încă este zăpadă, nimeni nu a mai venit la schi.

Autoritățile din Brașov spun că reprezentanţii Salvamont vor continua să-i asiste pe oamenii care se rătăcesc pe munte, zilele acestea. Dar salvarea va veni cu un cost. Persoanele găsite vor fi raportate la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vremea caldă la munte scoate oamenii din case, în ciuda avertismentelor