Antena Meniu Search
x

Zeci de turişti, RĂNIŢI în centrul Turciei după ce au zburat cu baloane cu aer cald (VIDEO)

Zeci de turişti, majoritatea străini, au fost răniţi în Turcia în urma unor aterizări de urgenţă ale unor baloane cu aer cald.

Zeci de turişti, majoritatea străini, au fost răniţi în Turcia în urma unor aterizări de urgenţă ale unor baloane cu aer cald.

În total 49 de turişti, majoritatea străini, au fost răniţi după ce trei baloane cu aer cald au aterizat de urgenţă, în condiţii meteorologice nefavorabile de rafale puternice de vânt, în centrul Turciei, potrivit presei turce, scrie The Associated Press.

Potrivit agenţiei Dogan, la bordul baloanelor se aflau în principal turişti europeni şi chinezi, care au survolat în balon regiunea Cappadocia.

Unele baloane au fost nevoite să efectueze aterizări de urgenţă, în urma unei intensificări a rafalelor de vânt.

Nouă dintre persoanele rănite au primit îngrijiri în urma unor fracturi, iar restul prezentau răni uşoare şi au fost externate rapid din spitale, potrivit agenţiei private turce de ştiri .

Cappadocia atrage numeroşi turişti care vin să vadă formaţiuni vulcanice, oraşe subterane şi lăcaşuri de cult săpate în versanţii munţilor.

Un turist danez a murit luna trecută în această regiune, după ce un balon a efectuat o aterizare de urgenţă similară.

Sursa: News.ro, Mirror.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Zeci de turişti, RĂNIŢI în centrul Turciei după ce au zburat cu baloane cu aer cald (VIDEO)