Antena Meniu Search
x

Antrenorul Serenei Williams îi vinde un pont Simonei Halep ca să câştige finala Australian Open: "Riscă să fie un nou roller-coaster pentru româncă!"

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, ştie ce trebuie să facă mâine Simona Halep pentru a câştiga finala Australian Open.

Antrenorul Serenei Williams ştie ce trebuie să facă Simona Halep ca să câştige finala Australian Open

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, ştie ce trebuie să facă mâine Simona Halep pentru a câştiga finala Australian Open.

Mouratoglou, care este şi expert Eurosport, a vorbit despre întâlnirea de foc dintre dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki

"Este finala perfectă. Numerele 1 și 2 se duelează pentru primul lor turneu de Mare Șlem. Ambele au salvat mingi de meci, e o bătălie a nervilor. Wozniacki încearcă să-și valorifice serviciul, așa cum a făcut-o și în meciurile precedente.  Ar trebui să o ajute să rămână în schimburile lungi de mingi. Va încerca să-i atace slăbiciunile româncei.

Simona Halep e mai agresivă în schimb, mai ales pe forehand. În plus, de la acel tur 3, Simona a ținut linia de tușă minunat. A jucat din ce în ce mai aproape de linia de fund a terenului.

Arată o agresivitate extraordinară. Halep va vrea să o fixeze pe Wozniacki pe centrul terenului. Acest meci riscă să fie un nou roller-coaster pentru Simona Halep", a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit gsp.ro.

Reamintim că mâine, Simona Halep îşi va pune pe masă locul 1 mondial, în finala de la Australian Open, cu Caroline Wozniacki.

Halep şi Wozniacki s-au mai întâlnit de şase ori, daneza conducând cu scorul de 4-2, cu trei victorii în ultimele trei partide jucate, două în 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Sport » Antrenorul Serenei Williams îi vinde un pont Simonei Halep ca să câştige finala Australian Open: "Riscă să fie un nou roller-coaster pentru româncă!"