Antena Meniu Search
x

CFR s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League. Clujenii s-au impus cu 1-0, împotriva Şahtior Soligorsk

Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League la fotbal, după ce a învins echipa belarusă Şahtior Soligorsk cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei, potrivit Agerpres.

de Antonia Roşu

la 11.08.2022, 22:11

CFR s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League. Clujenii s-au impus cu 1-0, împotriva Şahtior Soligorsk
CFR s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League. Clujenii s-au impus cu 1-0, împotriva Şahtior Soligorsk - Profi Media

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat joi seara în play-off-ul UEFA Conference League, după ce a trecut în dublă manșă de bielorușii de la Shaktior Soligorsk. După 0-0 în manșa tur, ardelenii s-au impus la limită în returul din Gruia.

Deac a dat tonul la ocazii de poartă, în minutul 11, urmat de Petrila, în minutul 28, când acesta a șutat puțin pe lângă poartă, conform Mediafax.

CFR a înscris în minutul 37

Jefte a deschis scorul, în minutul 37, după o fază construită de Petrila și Debeljuh, ultimul pasând din cădere, în careu, spaniolul marcând cu poarta goală.

Pe acelaşi subiect

Oaspeții au replicat și și-au creat două ocazii, una pe finalul primei reprize, cu o lovitură de cap trimisă peste poartă, și încă una în minutul 47, când șutul lui Krymi a fost respins cu dificultate de Scuffet.

Ardelenii au încercat să mențină posesia în repriza secundă și s-au apropiat sporadic de poartă, bifând încă două ocazii prin Petrila și Jefte.

Clujenii merg în faza următoare

Soligorsk a dat emoții suporterilor din Gruia, Scuffet fiind pus la treabă în două rânduri.

S-a încheiat 1-0, rezultat în urma căruia clujenii merg în faza următoare.

CFR Cluj va întâlni în play-off-ul UEFA Conference League pe HJK Helsinki (Finlanda), care a învins în dubla manșă din turul 3 preliminar al Europa League pe NK Maribor (Slovenia).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » CFR s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League. Clujenii s-au impus cu 1-0, împotriva Şahtior Soligorsk